Ki nekem, ill. milyen rokonom-, vérrokonom az, aki az én dédi mamám testvérének az unokája? Vérfertőzés lehetséges lenne-e ha összejönnénk, ill. gyerekvállalásnál?
Neked unokatestvéred.
A dédmamád és az ő dédszülője testvérek az ő gyermekik vagyis a nagyszüleitek első unokatestvérek, ö neked nagybátyád/nénéd. Mert ha jól értem akkor ő és a te szüleid másod unokatestvérek és te és az ő gyerekei lennétek harmad.
Vérfertőzés első unokatestvérek közt illetve még közelebbi rokonok közt lehetséges.
Nem követtek el semmit ha pl szerelmesek lesztek egymásba és összeházasodtok. Az én szüleim is negyed unokatestvérek és semmi bajunk a testvéremmel. Általában harmad unokatestvértől már nem is tartják a rokonságot.
Köszönöm nektek a megerősítést! Mi is így gondoltuk, már mindent végignyálaztunk ebben a témakörben, de a kételyt belerakták a szülők a fülünkbe! Már csak a szülőket kell erről meggyőzni, ami nem lesz könnyű! Reméljük sikerül és boldogan, nyíltan szerethetjük egymást baj nélkül!!
Még egyszer köszönjük nektek: M&M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!