Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ez vérfertőzés?

Ez vérfertőzés?

Figyelt kérdés

Szóval tetszik az egyik rokonom. A nagyapja a mamám testvére. Nem vagyok otthon abban, hogy melyik rokoni kapcsolatnak mi a neve, úgyhogy bocsi hogy furán fogalmaztam. Ha ez nem számít vérfertőzésnek, akkor hogy mondjam el neki?

Még annyit, hogy egyikünk se múlt 14 (pontos kort nem írok).

2015. szept. 14. 15:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Ha még nem vagy 14, nem nagyon akarj dugni senkivel.
2015. szept. 14. 15:26
 2/23 A kérdező kommentje:
Egy szóval is említettem, hogy dugni is akarok? Szerintem nem. Ha ez vérfertőzés, akkor nem is próbálom neki elmondani, hogy tetszik.
2015. szept. 14. 15:29
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Azt se tudod, mit jelent az, hogy vérfertőzés...
2015. szept. 14. 15:32
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Családon belül ne mondj ilyeneket. Verd ki rá, ha nagyon muszáj, de van rajta kívül 3 milliárd ember, aki nem a rokonod.
2015. szept. 14. 15:32
 5/23 anonim ***** válasza:
65%
Nem az, nyugi.
2015. szept. 14. 15:33
 6/23 anonim ***** válasza:
66%
Unokatestvérek vagytok, és civilizált családokban az unokatestvérek nem kavarnak egymással, úgyhogy tényleg felejtsd el. Főleg 12 évesen.
2015. szept. 14. 15:34
 7/23 Andizsuzsi ***** válasza:
71%

"Azt se tudod, mit jelent az, hogy vérfertőzés..."

Ezért kérdezte...

Másod unokatestvérek vagytok. Nem vérfertőzés, nincs semmilyen genetikai kockázata, és nem igaz, hogy civilizált országokban nem "kavarnak" egymással, minden gond nélkül házasodhatnátok is.

2015. szept. 14. 15:38
 8/23 anonim ***** válasza:
61%

A törvény szerint nem vérfertőzés. Vérfertőzés egyenesági le és felmenők között lehet. (szülők, gyerekek, nagyszülők)

Ő a te másod unokatestvéred. Ha nagyon távoli rokonok vagytok és nem tartjátok a kapcsolatot, akkor lehet köztetek valami.

De ha összejártok, tartjátok a rokonságot, akkor szerintem ez nagyon fura és elég perverz.

2015. szept. 14. 15:39
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Tehát a nagyszüleitek testvérek, vagyis közös dédszülők vannak, akkor másodunokatestvérek vagytok. Jogilag ez nem vérfertőzés, viszont genetikai gubanc lehet.
2015. szept. 14. 15:39
 10/23 anonim ***** válasza:
46%
8-as, tesók közt nem?
2015. szept. 14. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!