Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normális ez a gondolkodás a...

Normális ez a gondolkodás a terhességről?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én nagyon szeretném, ha lenne egy gyermekem! De nagyon félek a terhességtől, a szüléstől, a fájdalmaktól..Félek a testem változásától, hogy a férjem kiszeret belőlem..Nagyon szeretnénk, ha a pici egészséges lenne, félek ettől is..Beleszülni őt ebbe a világba, mikor manapság már én is alig merek kint tartózkodni? De ha egyszer szeretnék egy gyereket.. Nem szeretném, ha bármi baja lenne, már most nagyon féltem őt..Mi legyen? Nagyon irtózom a szüléstől, félek hogy bármi baja lehet..Tudom ez elég érdekes felfogás, de kérlek titeket, nyugtassatok meg

2015. ápr. 8. 22:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Az lehet, de előbb vagy utóbb a huszonéves is szülni akar, a végtelenségig meg nem lehet cserélgetni a kiöregedett asszonyokat, mert egy idő után pénz nélkül (ráadásul több helyre gyerektartást fizetve) igencsak megkopik a legmacsóbb férfiak sármja is. :)
2015. ápr. 9. 10:46
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem akar mindenki szülni. Én pl nem akarok, 25 éves vagyok. Egy fasza kis 35-40 éves tehetős pasival boldogan élném le feszespunciju életemet. :)
2015. ápr. 9. 10:55
 23/33 anonim ***** válasza:

28 éves koromig én sem akartam szülni, most leszek 30, már szeretnék. Változunk, erre nem lehet építeni.

És ugye ott a válaszban, hogy tehetős. Na, aki már otthagyott pár asszonyt, mert a gyerek kellett, de a megváltozott test már nem, az a fizetése jelentős részét tartásdíjra költi, így jelentősen romlanak az esélyei a fiatal lányoknál. Nem mindenki akarja feszespuncijú élete következő 10-15 évét minden második hétvégén kényszerű pótmamiként tölteni, plusz úgy kezdeni a hónap elejét, hogy a pasi fele fizetését exeknek utalják át.

Ezeket azért érdemes számításba venniük a férfiaknak, mielőtt elhiszik, hogy az asszony elhagyása után jön a tinilány-kánaán. :)

2015. ápr. 9. 11:05
 24/33 anonim ***** válasza:
Hát igen-igen, ebben igazad van utolsó. (No nem abban,hogy majd biztos fogok akarni gyereket).
2015. ápr. 9. 11:11
 25/33 anonim ***** válasza:

ma 10:55

Figy, ha tényleg feszes az a p*nci, dobj már egy emilcímet vagy valamit.

Igaz, nem vagyok még 35, de feltételezem, te sem vagy egy brizsit bardó, szóval majd kötünk kompromisszumot!

2015. ápr. 9. 11:14
 26/33 anonim ***** válasza:

A férfiak naivak tudnak lenni, ennyi az egész. :) Tudom, a környezetemben sok ismerősnek ment félre a férje, egy se gondolta át a következményeket. Értem én, hogy megváltozott körülmények között dolgozni kell egy kapcsolatért, de az nem jelent jót feltétlenül, ha dobbant, majd várja a csodát.

Nem gondolom amúgy, hogy feltétlen szülnie kéne minden nőnek, sőőőt. :)))) De azt jó fejben tartani, hogy nincs tutibiztos helyzet. Most nem akarsz gyereket, a pasi se, mindenki örül. Öt év múlva viszont lehet, hogy nem a tág punci miatt jön a szakítás, hanem épp azért, mert vagy a nő, vagy a férfi meggondolta magát, új szakaszba ért az életében, és mégis vágyik gyerekre, a másik viszont nem.

Az életben nincs biztos, csak a halál. :)

2015. ápr. 9. 11:16
 27/33 anonim ***** válasza:
Boszme Feri: csipem a kommentjeidet, de részemről itt meg is áll a dolog. :) bridzsit tényleg nem vagyok, dita von teese sokkal inkább. :)
2015. ápr. 9. 11:20
 28/33 anonim ***** válasza:
83%-os. Nnna,nekem pont ezért bontodott fel az eljegyzesem. A kedves esküvő előtt úgy döntött,hogy akkor most ő fordul egy180 fokosat, és gyereket akar. Én meg mondtam,hogy sorry haver,nem erről volt szó. Első perctől fogva mondtam nyíltan,hogy nekem nem kell gyerek. Aztán akkor így nem vagyok már menyasszony. És így jutottam arra az elhatározásra is,hogy szingli maradok,nekem erre a gyerek cirkuszra nincs szükségem.
2015. ápr. 9. 11:35
 29/33 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat gondolkozol ezen, ez is mint egy csomó más helyzet az életben, nem "élhető meg" gondolatban. Hiába agyalsz rajta többet, egy bizonyos mértéken felül képtelenség felkészülni rá, hiszen csak megtapasztalni lehet, akkor amikor itt az ideje. Amíg ilyen sok benned az aggodalom, egyébként sem valószínű hogy könnyen teherbe esel, mert lelkileg még nem vagy kész. Amikor majd készen állsz rá, tudni fogod, és ez magától fog megtörténni benned. Onnan fogod tudni, hogy jobban szeretnél babát annál, mint amennyire félsz az egésztől. Attól ponttól kezdve már nem fog a félelem visszatartani. Ha viszont nem jön el ez a pont, akkor próbáld meg azt is elfogadni, és nem mindenáron küzdeni azért, ami lehet hogy nem is való neked. Remélem érthető voltam, nálam kb. így működött.
2015. ápr. 9. 11:50
 30/33 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy egy ilyen témában, hogy egymásnak tudtok esni :) A hüvely egy olyan szerv, amin keresztül a nők képesek kipréselni magukból egy gyermeket, majd miután ez megtörtént szépen összehúzódik, egyébként ugyanez történik egy nagyobb méretű pénisznél is, tehát a hüvely ki tud tágulni, utána pedig vissza tud szűkülni, ha valakinek szülés után nagyon nem akar szűkebb lenni, azon igazítanak kicsit, attól olyan szűk lesz, hogy némelyeknél csak egy tonnányi síkosítóval megy a szex, mert túlszűkítik a hüvelyt. Egyébként én például viszonylag tág vagyok, tinikoromban is az voltam, éppen ezért megtanultam intim tornázni, így, olyan szűk lehet a puncim, amennyire csak akarom, minden csak akarat és erőfeszítés kérdése, meg lehet tanulni és naponta gyakorolni. Ha valaki pedig nagyon parázik a szüléstől, akkor nyugodtan válassza a császárt, szerintem mindkettő nagy szívás, de utána lesz egy gyereked, annak meg általában örülnek az emberek.
2015. ápr. 9. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!