Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit gondoltok arról hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok arról hogy a párom kitöröltettet, kidobatott minden fényképet a kisfiam apjáról?

Figyelt kérdés
de ma találtam nála egy párna huzatot amin rajta volt egy mindökké szeretlek felirat amin rajta volt az egyik exével. És én elötte már kérdeztem tőle hogy van e olyan dolga amit a régi barátnőjitől kapott azt mondta hogy nincs. én elmondtam neki hogy nekem meg van az eljegyzési gyűrűm amit a kisgyerek apukájától kaptam . Nem tetszett neki és egyszer ki akartam dobni de azt mondta hogy nem kell tartsam meg . Jövö hónapba lesz az esküvőnk de úgyérzem hogy nem túl stabil a kapcsolatunk elég sokat veszekedünk és is hazudik. Irjátok le a véleményetek köszi

2014. szept. 25. 12:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Menne a kukába a párnahuzat, előtte kicsit megvagdosnám ollóval. Aztán elgondolkodnék, hogy hozzámenjek-e.
2014. szept. 25. 12:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

azért itt nem ex van, hanem a gyereked apja

mindig is kapcsolatban maradtok

ha vki nem tudja elfogadni, akkor ő baja

hazudik? miben?

ezek után erősen elgondolkoznék

2014. szept. 25. 12:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most hazudik,mi lesz később?
2014. szept. 25. 12:41
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Az én férjem sem tűr meg semmit ami a gyerek apjától van,vagy rá emlékeztet,de nem dobatja ki velem,csak annyit kér,hogy olyan helyen legyen ahol nincs sem előtt, ez meg teljesen érthető! Amiket leírtál én nagyon elgondolkodnék az esküvőn és magán a kapcsoalton. Mennyi ideje vagytok együtt?
2014. szept. 25. 12:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eleve nem normális, hogy minden vicek-vacak emléket el akar tüntetni, ki akarja törölni az életedből, pedig a gyereked apja az életed része, a múltad része. Ő is befolyással volt rád, alakított téged olyanná, akit ő most szeret és el akar venni feleségül - nem helyes válasz, hogy eltüntetjük minden nyomát. Jó még, hogy a gyereken nem kellett túladnod.

Nem vall túl felnőtt, érett gondolkodásra az ilyen szintű féltékenykedés, vagy kisajátítás, vagy minek nevezzem ezt.

Nekem eszembe nem jutott volna kidobatni a régi, volt kapcsolatokra utaló emlékeket. Nekem is van egy csomó a volt barátomtól, levelek, fotók, kis hülyeségek, és ez nem teszi labilisabbá a házasságomat. Nyilván nem veszem elő és nézegetem őket naponta.

Ne haragudj, de szerintem ha már most ennyire nem tudtok együttműködni (túlzott féltés, hazugság, gyanakvás, az elfogadás hiánya, veszekedés...) akkor ez nem lesz egy hosszú életű házasság.

2014. szept. 25. 12:52
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek apjaval tartod a kapcsolatot akkor miert kellene mindentol megvalnod? A GYEREKED APJA !!!!!!! ha ezt nem fogja fel a volegenyed akkor leis ut felis ut..

És ha megtalálnám ezt a huzatot elé állnek hogy miez? ha kiakarna kapni a kezembol szetvagnam és kidobnám a cuccaival egyutt...... ;)

2014. szept. 25. 13:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem töröltem és dobtam volna ki semmit, hiszen az a gyerekemnek is emlék, az apjáról!

Nem hiszem, hogy össze kellene házasodnotok. A fiadat hogy viseli? Ő nem zavarja? Apa nem tartja a kapcsolatot vele?

2014. szept. 25. 13:18
 8/20 anonim ***** válasza:

Ezek a te emlékeid voltak. Modortalanság kidobatni.

Ha ennyire féltékeny, akkor lesz ott még más baj is.

Másrészt lehet, hogy a párnát csak elfelejtette. Kérdezz rá.

Komolyan gondolod az esküvőt? Elég sok gondot látok itt.

2014. szept. 25. 13:21
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor dobtam volna ki, de a pasast!!! Mikor ilyet kér tőlem. Akkor most a fiadnak egyetlen fotója sincs az édesapjáról???

Betegesen féltékeny, idióta alak.

2014. szept. 25. 13:46
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A párnára "véletlenül" ráborulhat még egy kis kávé , meg hipó, ....meg olajfesték....

Szerintem kár volt kidobálnod a gyerek apjáról az emlékeket. Egy dobozba kellett volna rakni mindent és ha nagyobb lesz odaadni a gyereknek.

2014. szept. 25. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!