Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról hogy a párom kitöröltettet,
kidobatott minden fényképet a kisfiam apjáról?
Nem hamarkodtátok el ezt az esküvőt kicsit? Én a leírtak alapján várnék még ezzel, mert nagyon nem tűnik stabilnak a kapcsolatotok. A gyereked apjával jó esetben mindig kapcsolatban lesztek, és ez így is normális. A gyerekedre nincs tekintettel a kedves vőlegényed egyáltalán? Nagyon gondold át ezt a házasságot, mert csak bonyolítod, nehezíted az életedet ha olyan emberhez mész hozzá, aki nem tud elfogadni a gyerekeddel együtt, mert féltékeny az exedre. Az ilyen emberek betegek agyilag, és rendkívül önzőek. Próbáld elmagyarázni neki, hogy nem kell, hogy aggódjon a fiad apja miatt, mert ha ő lenne neked a nagy Ő, akkor vele kötötted volna össze az életedet, és nem ővele terveznéd most. Ha nem fogja fel, akkor ez az esküvő részemről a helyedben maradna a tervek szintjén, ha nem javul a helyzet, akkor meg csak a volt tervek közt szerepelne.
2014. szept. 25. 14:38
Egyébként mit jelent, hogy kitöröltetett, kidobatott? Kivel dobatta ki a képeket, honnan töröltette ki? Mert velem aztán ezt nem tehette volna meg, az tuti!
2014. szept. 25. 14:40
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat . De van róla fényképe mert szerencsére Van egy fényképezőgépem aminek a szülinapomon eltörtem a lencséjét és igy nem tudom használni de amiket kidobatott fényképek azok rajta vannak a memoria kártyán ami abban van ez most jutott eszembe hogy irtátok nekem a képeket köszk . most viszont azon töröm a fejem hogy hogy mondjam el nekivhogy még is megvannak a képek csak a memoria kártyán valakinek ötlet ?. :)
Már ne is haragudj, de milyen kapcsolat ez, ahol gondot okoz ilyesmit elmondani?
Állj elé, és mondd meg neki, hogy szerencsére megvannak azok a fotók amiket eltüntetett, és meg is maradnak nálatok, mivel ő a fiad apja! Ennyi. Ebből gondot csinálni... Szégyellje magát a párod, hogy nem bízik benned, és a múltadra féltékeny! Lesz bajod még ezzel az emberrel nem kevés, pláne ha hozzá is mész, hát még ha közös gyereketek is lesz.
2014. szept. 25. 15:52
Ne mond el neki, hogy megvannak a képek.Inkább gyorsan csinálj róla egy tuti másolatot.Cd-t v valamit és mentsd el emailben.
2014. szept. 25. 16:34
"Az én férjem sem tűr meg semmit ami a gyerek apjától van,vagy rá emlékeztett"
És akkor mi van a gyerekel, azt aztán letagadni sem lehet, hogy a volt párodé, azt meg eltűri,kicsit fura.
2014. szept. 25. 16:36
"Az én férjem sem tűr meg semmit ami a gyerek apjától van,vagy rá emlékeztett"
És akkor mi van a gyerekkel, azt aztán letagadni sem lehet, hogy a volt párodé, azt meg eltűri,kicsit fura.
2014. szept. 25. 16:36
Talán azért, mert az ellen semmit nem tehet. A gyereket nem dobhatja ki - egyelőre. A képeket kidobhatja, ha elég erőszakos.
2014. szept. 25. 17:30
Ja szóval eltöri a gyereket mert muszáj,hát az király akkor.
2014. szept. 25. 21:16
Én a helyedben megértettem volna a jelenlegi párod helyzetét is, nehogy már itt-ott emlékek kószáljanak már a házatokban a régi szerelmedről, akitől még gyereked is született! A képeket/emlékeket be kellett volna tenned a gyerek szobájába, mert neki is lett volna emléke róla és mivel se téged, se az új férjjelöltedet nem érdekli a régi szerelmed, így nem kellett volna a házba emlékeket tartanod! Engem is zavart volna, én is minden egyes emléket kidobattam a barátommal a régi nőiről, a képeket maga törölte ki, én is szintén mindent eltüntettem az exeimről. A régi férjjelölted emléke a fontosabb vagy az új férjed fontosabb Neked? A huzatot meg dobasd ki vele és ültesd le, beszéld meg Vele, hogy minden egyes emléket dobjon ki az exeiről és még egyszer nehogy hazudjon Neked! Mindig is úgy tartottam, nehogy már egy régi szerelmem miatt legyen rossz szájíze a barátomnak, Nekem Ő fontosabb ennél! Az apával a kapcsolattartás nyilván meg van, képek, emlékek gyerek szobájába, ezen kívül még árva hír se legyen róla azon a szobán kívül és kész! Én a gyűrűt is eltüntettem volna, mert az is biztos jól esne neki! Ha azt mondja, hogy ne dobd ki, ha azt, hogy igen! Legyen elég emlék a gyereknek, de Neked már minek? Helyette csináljatok újat a pároddal!
2014. szept. 25. 23:44
További kérdések: