"Gonosz mostoha" vagyok? Mivel tudnék változtatni a gondolkodás módomon?
Kisfiam 5 hetes. Párom kislányai 4 és 5 évesek. 3 éve vagyunk együtt, mindig is szerettem a lányokat,most is viszont úgy érzem leterhelnek ha itt vannak. Heti váltásban vannak nálunk (már 2 éve, eddig tökéletesnek éreztem, most viszont már elõre félek, hogy hétfõn menni kell értük az oviba) nagyon aranyosak, imádják az öccsüket, párom sokat foglalkozik velük mikor itt vannak, mégis megterhelõnek érzem. Sokat kell rájuk figyelni, mert babáznának, máskor hangoskodnak ha audna a baba, vagy veszekszenek amit eddig könnyen leszereltem, most felbosszantom magam.
Nem tudom mit kezdjek magammal, tudom, hogy nem az õ hibájuk, szégyellem is magam, fõleg mikor hozzám bújnak. Tudom hogy joguk van itt lenni (ezért is utasítottam vissza az anyukájuk ajánlatát, hogy legyenek itt kevesebbet most), joguk van az apukájukhoz, kistesóhoz és nekem is ugyanúgy kellene viselkednem velük. Ha velük játszom arra gondolok a kisfiamat felvenném inkább.
Elmúlikez? Bízzak az idõben? Páromnak sem merem mondani,
NEM kell a kisfiadat felvenni, ha nem szoptatod. Neki és magadnak teszel vele rosszat.
Féltékeny vagy a kislányokra, ennyi. Örülj inkább, hogy szeretik a kisöccsüket.
Ne akard emiatt tönkretenni a házasságodat.
Ez természetes! Most született pár hete a babád, az első saját gyereked, akivel minél több időt szeretnél tölteni. Valószínüleg jobban is fogod őt szeretni valamivel.
Ettől függetlenül a lányokat se hanyagold el, nem az ő hibájuk ,hogy született egy kis tesójuk :)
Avasd be őket is a babázásba, élvezni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!