Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Gonosz mostoha" vagyok?...

"Gonosz mostoha" vagyok? Mivel tudnék változtatni a gondolkodás módomon?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 hetes. Párom kislányai 4 és 5 évesek. 3 éve vagyunk együtt, mindig is szerettem a lányokat,most is viszont úgy érzem leterhelnek ha itt vannak. Heti váltásban vannak nálunk (már 2 éve, eddig tökéletesnek éreztem, most viszont már elõre félek, hogy hétfõn menni kell értük az oviba) nagyon aranyosak, imádják az öccsüket, párom sokat foglalkozik velük mikor itt vannak, mégis megterhelõnek érzem. Sokat kell rájuk figyelni, mert babáznának, máskor hangoskodnak ha audna a baba, vagy veszekszenek amit eddig könnyen leszereltem, most felbosszantom magam.

Nem tudom mit kezdjek magammal, tudom, hogy nem az õ hibájuk, szégyellem is magam, fõleg mikor hozzám bújnak. Tudom hogy joguk van itt lenni (ezért is utasítottam vissza az anyukájuk ajánlatát, hogy legyenek itt kevesebbet most), joguk van az apukájukhoz, kistesóhoz és nekem is ugyanúgy kellene viselkednem velük. Ha velük játszom arra gondolok a kisfiamat felvenném inkább.

Elmúlikez? Bízzak az idõben? Páromnak sem merem mondani,

2014. okt. 17. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem vagy gonosz mostoha! Egyszerűen csak nehéz belerázódnod az új helyzetbe, több helyen kell most helytállnod. Majd belejössz! Arról nem is beszélve, hogy most a hormonjaid is játszanak veled. Pár hónap múlva jobb lesz.
2014. okt. 17. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sem vagy gonosz, sem mostoha. Pár hónap és belerázódtok.
2014. okt. 17. 19:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

5hét ..

ebből gondom vagy 2 hetet voltak csak nálatok

ennyi idő alatt a lányok sem szokták meg h tesó van ..

másik dolog h még te sem vagy 100% os

szal nyugi jobb lesz majd összeszoknak csak nekik kicsit több időbe telik majd !

2014. okt. 17. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
hormonok elmulik addig moderáld magad
2015. júl. 13. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!