Normális ez a gondolkodás a terhességről?
Na az utolsó azért nagy idiótaságot írt, ezt eszedbe ne jusson kérdező! Az ilyen "anyáktól" ráz ki a hideg. Mondom úgy, hogy szültem természete úton és császárral is. Azt a ronda heget, amit a hasamra kaptam, na azt kívánom minden ilyen hülyén gondolkodó nőnek. A szülés pedig egy természetes folyamat, amitől természetes, hogy félsz, de képesek vagyunk rá mi nők, és ez csodálatos.
A császárt hagyd meg azoknak, akiknek tényleg komplikáció merül fel szülés közben. Ha a testedet félted, akkor pont nincs szükség egy ilyen teljesen felesleges hegre, ha nem muszáj! Hidd el, mi nők sok mindenre képesek vagyunk, ami erősít bennünket, de természetes hogy félsz, viszont nagyon büszke leszel magadra, hogy képes vagy életet adni...
1-es voltam.
Ne figyelj az utolsora,ez a tipikus ostoba magyar mentalitás. A nyugati országokban tök elfogadott a programozott császár, és maganklinikan nem kapsz csúnya heget. Csak a magyar vagihidakon divat szetszabdalni a nőket. Nem mellesleg természetese szulesnel is vágják a gatad,attól hogy ezt az ilyen elharcos mamik nem látják,attól az még ott van és nagyon ronda. Na tippelj,hogy egy férfi mitől borzad el jobban, egy kis hasi sebtol vagy egy szarrà roncsolt,tág, osszeszabdalt puncitol. Segítek,a puncitol.
Egyébként a gondolkodasod teljesen normális. A mai világban,ahol olyan sok férfi lép le a felesége mellől,mert ő nem ezt akarta,túl nagy teher,jön egy fiatalabb és szebb nő az útjába, elmenekül a felelősség elől. Ilyetén félelmeid teljesen reálisak,és jó esély van rá a statisztikák alapján,hogy így jársz. Nem biztos,de az esély megvan rá. Mindezek tudatában kell merlegelned,hogy ha tonkremesz, egyedül maradsz akkor is kell e gyerek. Ha igen,akkor vallalj, egyéb esetben ne.ez ilyen egyszerű.
Utolsó, fogalmad sincs miről beszélsz! Egy nőnek a puncija tökéletes marad szülés után a nők 99%-ában. A maradék 1% előtte sem szeretett szexelni, csak muszáj volt. Fogd fel, hülyeségeket beszélsz, egy férfit jobban elriasztja egy ronda heg a hason, mint egy kis gát metszés, ami nem is látszik, mivel vérbő szervről beszélgetünk, nagyon gyorsan és szépen gyógyul. Én is kénytelen voltam plasztikai sebészhez menni, hogy szép legyen a heg, de attól még az ott van, látható helyen, de ettől nem megy el a férjem, mert ha ez zavarja, akkor inkább menjen!
Jegyezd meg! A legszebb nőt is elhagyhatják, nem attól fog egy férfi maradni, hogy természetes úton szültél vagy császárral...., de az előzőnek semmilyen nyoma nem marad, amit egy férfi észre venne!! Néha azt gondolom férfi vagy, mert akkora hülyeségeket "beszélsz"!
Hidd már el, olyannal beszélgetsz, aki mindkét módon szült, 4 gyereke van, vékony, sportos, imádja a férje, és köszönik, jól vannak az ágyban...
De ettől még bárkit elhagyhatnak, amihez a szülésnek semmi köze!
Mellesleg az első férjemet én hagytam el, és a 2 gyereket is vittem, mert már elfáradt a kapcsolatunk 18 év után (iszonyú sok veszekedés pokollá tette az életünket)! Na ilyenkor mi van? Amikor nem szegény nőket hagyják el a szülés okozta nyomok, vagy egy fiatal nő miatt, hanem a nő lép le, mert már elhidegült az egész!
te nem érted,mit mondok. Azt mondtam tán,hogy biztos elhagyja a férje? Nem. Ettől függetlenül a lehetőség mindig meg van rá.
Második dolog, ezt a99%-ban ugyanolyan marad,nem tudom,honnan vetted,de ez nem így van. Olvasgass bárhol az interneten,vagy menj ferfitarsasagba,hidd el,nem olyan mint előtte. :) de már nem írok neked többet,mert tipikusan az a babucimamuci vagy,aki miatt megvetik a nőket,és teljes joggal. Sok boldogságot kívánok az osszevissza apaktol született feltestver gyerekeidnek. :)
Azért álljunk meg egy szóra! Nem az a kérdés, hogy ugyanolyan marad-e a nőkön minden a szülés után, mert nem vitás, sok minden változik. Akkor is, ha császárral, akkor is, ha hüvelyi úton szül valaki, legfeljebb máshogyan. Ráadásul fiatalabbak sem leszünk, ahogy telik az idő. Na de ezért elhagyni, cserben hagyni valakit? Az itt kommentelő, szülés utáni puncit minősítő férfiaknak üzenem, hogy az ő testük, bőrük sem olyan ám 40 fölött, mint egy huszonévesnek, sem a férfiasságuk, sem a teljesítményük az ágyban. ;) A nőktől sem kell tinipunit várni több szülés után.
Akinél ez válóok, mert a feszes test és punci, dagadó férfiasság tartotta össze kizárólag a kapcsolatot, ott más gondok is vannak. Ha a két fél szereti egymást, és igényes a saját testére, a körülményekhez képest a maximumot adja, akkor ott nem lesz gond évtizedek múlva sem az idő múlása miatt.
Utolsó,te még mindig nem arról beszélsz,amiről mi. Én is elítélem azt,ha valaki a szülés soran szerzett sérülések miatt hagyja el a gyereke anyját. De attól,hogy en ezt elitelem,attól még ez van. Azt látom magam körül,hogy a férfiak egyre konnyedebben dobbantanak, nem vállalják azt,hogy biZony a gyerekszulesnek is ára van,amit részben nekik is vállalniuk kell. De nem teszik ezt,hanem elmenekulnek. Ha tetszik,ha nem. (mint már említettem nekem sem teszik ez a fajta magatartás).
Ettől függetlenül a kerdezonek igenis fel kell készülnie arra,hogy ez benne van a pakliban. És csak akkor vállaljon gyereket,hogyha mindezek tudatában is boldogan nevelne egyedül a gyerekét,ha magára marad.
Ui.: a punci tényleg nem marad ugyanolyan. Fizikailag és anatomialilag is képtelenség. Ennyi.
Tudom, hogy mi a helyzet, de kár azon vitázni, hogy császárral vagy hagyományos szüléssel nagyobb-e az esély a szakításra. Aki a tökéleteshez viszonyít, azt a gátseb és a hasi heg is zavarja, csak erre írtam. Ha akár ez, akár ez szakításhoz vezet, kár azon sopánkodni, hogy mi lett volna, ha máshogyan szül az elhagyott nő, valószínűleg akkor is az lett volna a vége.
Tudom, hogy ez sok férfinél válóok, de az ő testük is változik. Így - hacsak nincs százmilliós vagyonuk - be kell érniük átlagos testű, öregecskedő nőkkel, mert a két szép szeméért és korosodó testéért nem lesz vele egyetlen huszonéves sem, könnyen eshetnek két szék között a pad alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!