Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan viselnétek, ha anyukáto...

Hogyan viselnétek, ha anyukátok kimenne külföldre prostituáltnak, hogy eltartsa a családot?

Figyelt kérdés
Barátnőm anyukája egyedül neveli 3 lányát, senkijük nincsen (anya is árva volt) nem számíthatnak senkire, csakhogy az anya elvesztette fél éve az állását, már barátnőmnek is én adtam ruhát, és az anya bejelentette, hogy kénytelen kimenni,mert el kell tartsa barátnőmet és a két kishugát. Ti mit gondoltok erről? Nagyon normális család, nem élnek nagylábon, mindenki szereti őket.
2010. febr. 9. 17:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Én büszke lennék,ha az én anyámról lenne szó,hogy képes a tisztességét meg a női becsületét bepiszkítani,csak azért,hogy az én számba kenyér kerüljön..."

Furcsa dolog erre büszkének lenni, inkább nagyon is cikinek kéne érezni! Nem igaz, hogy nincs más megoldás! Valaminek lennie kell! A gyerekek hamar megtudhatják, és akkor majd alig mernek kimenni az utcára. A mai világban már ieg könnyű lebukni!

2010. márc. 19. 19:37
 22/25 anonim ***** válasza:

Meg lehet csinálni, istentelenül jól lehet vele keresni, feltéve, ha "megfogja az isten lábát" az ember lánya, és talál egy támogatót, aki "taníttatja"... mert külföldön van egy ilyen szint is, a Gentlemen's Lady, ami odakint már régen népszerűbb és... ahogy pár ottani barátnőm frappánsan fogalmazott "jobban megéri a f*sz mindkét végén"... a lánynak: biztos meló (nem egy d*gás, hanem "hosszútávú bérlet"), "ingyen" taníttatás (etikett, stb), nyelvtanulás, és iszonyat jó pénz... a kuncsaftnak: minőségi és folyamatos szolgáltatás, kb 0 az esélye minden betegségnek (alap a havi szűrés), nem csak "arra" jó, hanem jó társaság is a hölgy, dekoratív és értelmes...

DE itthon senki sem tudhatja meg.... mert a magyar emberek 99%a kissé primitív, pláne ilyen téren...Hogy ez kurvulás, vagy nem? Talán az. Az én szemszögemből semmiképpen. Innen nézve munka és szórakozás... és nem egy olyat láttam, ahol a GL-ből Mrs. Kuncsaft lett egy-két éven belül. Megesik az ilyen is... és ott nincsenek ám stricik... every man for himself stílusú a dolog inkább... persze ott is ki kell fogni a jobb klienseket (kb kihalásos alapon megy sajnos...), vagy tűrni, tűrni, tűrni... Van, aki egy pontig tűri, aztán szépen összepakolja a pénzét s a cuccait, becsüccsen a sofőr mögé, kiviteti magát a reptérre és hazajön, itthon a GLtől teljesen különböző munkát keres, és letelepedik...

Nem rózsaszín lufit festek, kb a saját múltamat írtam le. Nagyjából két és fél éve jöttem haza, 25 évesen a SAJÁT házamban élek a párommal (nem rossz környéken), a SAJÁT autómmal járok munkába és egy fillér hitelem sincs, bármikor be tudnánk vállalni egy picit, de még fiatalnak tartom magam hozzá, talán egy-két év még, de azt már CSAK külföldön...

Nem kell megvetni ezért. Becsülni kéne, hogy BÁRMIT megtesz a gyermekeiért... mert gondolom, hogy Ő nem kapcsolattal megy ki, hanem a totál bizonytalanságba...

Sok erőt és kitartást kívánok a barátnőd anyukájának, de SENKI ne tudjon róla itthon, és ne ítéljétek el érte.

25/L

2010. szept. 27. 00:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: 100 vagy 1000 közül egy, akinek így összejön. Vagy ha össze is jön, akkor is lehet, hogy a pasi néha elviselhetetlen (pl. veri a nőjét), tehát ez egy ritka eset, és a többségnek k*rva nehéz odakint. Sok cikket olvasni olyanokról, akik elmentek táncolni, de k*rvának fogták őket, és haza sem mehettek, és drogos lett belőlük!
2010. szept. 27. 14:25
 24/25 anonim válasza:
Szerintem marha jól járna az egész család. Nem kell sokáig csinálni 1-2 év és annyi pénz bejön belőle hogy az nem igaz (persze ha nem lesz áldozat úgymond hanem "normális" helyre kerül tudom hogy nincs normális hely a prostituáltaknak de arra gondolok hogy nem lesz leánykereskedelem áldozata vagy ilyesmi. Sajnos a mai világ rákényszeríti az embere az olyan dolgokat amiket nem akar megtenni de muszáj fölég a gyerekeiért. Ha az anya elviseli ezt és utána befejezi és lezárja a dolgot. Lesz annyi pénze hogy adósagait ha van kiegyenlíti és élnek még nem talál 1 normális párt és munkahelyet.
2013. febr. 6. 15:50
 25/25 anonim ***** válasza:
3 éves a poszt, tudni lehet, hogy mi történt azóta?
2013. febr. 7. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!