Hogyan viselnétek, ha anyukátok kimenne külföldre prostituáltnak, hogy eltartsa a családot?
ahogy már irták páran elöttem,külföldön több a munkalehetőség,takarításból is vígan félre tudna tenni annyit,amennyi kell,és közbe kimehetnének vele a gyerekek is,ott járnának suliba,tanulnák a nyelvet,mert ha kimegy az anyuka akkor kivel lesznek itthon a gyerekek(úgy mint ahogy irtad egyedülálló)
ismerősünk is kiment a 2 gyerekével külföldre,takarítónő,gyerekei ott járnak suliba,jobban megélnek ott mint itthon az én diplomás szüleim.ennyi..
tehát van más megoldás.prostituáltnak semmiképp ne!!!
felakasztanám magam. és inkább próbálnék besegíteni valahogy. ha másnem újságosztással. ilyenkor minden forint számít.
a szex-témához: a legjobb, ha fogsz magadnak egy pénzes pasit, és vhogy beférkőzől a sízvébe, h örökre megszeressen. és kiant az egész család a bajból. csak ehhez is teperni kell...valamivel meg kell fogni azt is. minimum kisugárzás..a többi meg...
hát az durca lenne:D anyám sose vetemedne ilyenre, még akkor se ha elvesztené a munkáját. De most komolyan. Kimegy, szexuális uton tök véletlenül összeszed vmi betegséget aztán neadjIsten lerobban, ágyhoz lesz kötve, a gyerekek mitcsinálnak majd?
durva...o.O
Annyira vaskalapos néhány ember. Mért szedne össze betegséget? Megválogatja, hogy kivel fekszik össze, pluszban használ óvszert, rendszeresen ellenőrizteti magát elég kevés az esély, hogy baj lesz.
A másik nagy tévedés, hogy a "külföld" az álomhely, és semmi végzettséggel milliókat lehet keresni.
Nagyon nem így van, én mondtam kint. Persze, ha bekerülsz egy jó szállodába, akkor igen. De ehhez kapcsolatok kellenek. Ha nincsenek, ott sem kapsz munkát a semmire, ezt elhiheted. És egy takarítőnői állásból nem keres annyit, hogy 3 gyerek mellett félre tudjon rakni.
De higgyen mindenki a mesékben. Csak aztán koppanni fog, ha meglátja a valóságot.
"Annyira vaskalapos néhány ember. Mért szedne össze betegséget? Megválogatja, hogy kivel fekszik össze, pluszban használ óvszert, rendszeresen ellenőrizteti magát elég kevés az esély, hogy baj lesz. "
Azt te csak hiszed, az esetek többségében nincs választása. Kevés Q van, aki saját kezébe veszi a dolgokat, és nem a stricije parancsol neki!
Ha egy független nő megy ki, az egy dolog, de család mellett már nagyon durvának tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!