Hogyan viselnétek, ha anyukátok kimenne külföldre prostituáltnak, hogy eltartsa a családot?
Nem vetném meg őket. A szex is üzlet, manapság meg pláne.
Ha esetleg egy-két évig sikeresen csinálja, anélkül, hogy akár stricik, vagy ilyesmik megtalálnák, akkor talán sikerülne annyi pénzt félretenni, hogy nagyobb eséllyel kezdhessenek új életet.
És persze ennek a legnagyobb titokban kell megtörténnie. Ha kicsit a gyerekek, nekik még ezt sem kell tudniuk, elég annyit, hogy anya külföldön dolgozik.
Isten-őrízz! Szerintem itthon kéne valami munka...Sajnos nem tudom mi a végzettsége az alapján azért lehet valamit találni. Esetleg addig takarítani, vagy kasszázni...tudom, hogy kevés pénz, de tisztességes.
Ne adja el magát...nincs az az indok ami a lelkét meggyógyítja, vagy a gyermekekét...egyébként ezek kitudódnak!
Akkor inkább sextelefon, azzal lehet jobban keresne, de a testét ne adja.
Me a beteg emberek minden értelemben...!!!
Nem igaz hogy nincs jobb megoldás. Dühös lennék azért, mert olyan gyenge, hogy csak a saját testét tudja áruba adni.
Képezze tovább magát, akár valamilyen gyorstalpalón. Vegyen igénybe hozzá a rászorulók részére fenntartott állami támogatást, vagy ha nagyon muszáj, hitelt. Aki egy kicsit is képzett, az VALAHOL, valamilyen körülmények között talál legális munkát. Egy ideig nagyon nehéz lenne, de a létfenntartás ilyen körülmények között vállalható.
Akkor már miért nem inkább takarítónak megy??
Ezzel értek egyet, csak beelőztek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!