Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyukádra vagy apukádra...

Anyukádra vagy apukádra hasonlítasz inkább?

Figyelt kérdés

Külsőre?

Belsőre?

Miben?

Ha nem a szüleidre, akkor kire?

Kort nem muszáj, de nemet azért írjatok. Köszi :)

2014. okt. 24. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Külsőre (legalábbis a felületes vizsgáló számára) egy az egyben anyukám. Van olyan fiatalkori fényképe, ami mellé, ha odatesszük az én képemet, olyan, mint két tojás. A szemem színe is olyan, mint neki. A testalkatom is inkább az övéhez hasonlít, magasságban viszont apukámat kaptam. A lábfejem viszont egy az egyben az apai nagymamától öröklődött. Sajnos betegség szempontjából is, már fiatalon visszeres a lábam, mint a mamának.

Belsőre teljesen keveredik a két szülő. Nyugodt vagyok, nagyon nehéz kihozni a sodromból, ha fáj valami, inkább magamban tartom. Ebben apura hasonlítok. De kicsit álmodozó vagyok, az élet irracionális oldala jobban érdekel. Ezt anyukámtól örököltem.

22L

2014. okt. 24. 20:45
 12/15 anonim válasza:
100%
Külsőre egyikőjükre sem. Belsőre teljes mértékben apára. Ugyanazokat az ételeket,filmeket szeretjük és mindketten lusták vagyunk. A szüleim elváltak, apát hetente 1×-2× látom, de van közöttünk egy olyan kapocs amit semmi és senki nem tud szétszakítani. Elég ránéznem és máris tudom mire gondol. :) 16/L
2014. okt. 24. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Külsőre mindkettőből a jót örököltem. Belsőre meg a rosszat vettem át. :)

Amúgy mindig épp azt mondják külsőre épp arra hasonlítok jobban, aki mellett látnak.

2014. okt. 29. 18:24
 14/15 anonim válasza:
Passzolom, örökbe fogadtak.
2014. nov. 5. 20:17
 15/15 anonim válasza:

fuhh nálunk ez kicsit komplikált. De 95%-ban anya génjeit és az ő családfájának génjeit örököltem. Külsőre és belsőre is. Tudom,nagyon magas ez a szám,de tényleg alig örököltem apámból és a családjából (hála az égnek)

de még így is megkaptam az anyai családom összes rossz tulajdonságát: makacsság,konokság,önfejűség,szarkazmus,ironizmus,stb.

De mégis ez a jobbik eset,a sok jó mellé bejöttek ezek a rossz tulajdonságok is :D

21/F

2014. nov. 6. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!