Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyukádra vagy apukádra...

Anyukádra vagy apukádra hasonlítasz inkább?

Figyelt kérdés

Külsőre?

Belsőre?

Miben?

Ha nem a szüleidre, akkor kire?

Kort nem muszáj, de nemet azért írjatok. Köszi :)

2014. okt. 24. 17:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vegyes.

Az arcom inkább anyukám vonásait tükrözi, de amikor koncentrálok, úgy csücsörítek, mint apu.

Belsőre inkább anyukámra hasonlítok, de sok van bennem apu makacsságából és nehéz természetéből is.

34N

2014. okt. 24. 17:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő :D Külsőre anyukám vagyok: kék szem, szőke haj (bár apumnak is az volt gyerekkorában), fehér bőr, kevés túlsúly. Belsőre viszont egy az egyben apukám vagyok: jó informatikai és matekérzékem van, inkább tudományos a gondolkodásom. Az érdeklődési körünk is egyezik, mindketten kockák vagyunk. XD

17l

2014. okt. 24. 17:25
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre teljes mértékben apára. Belsőre is-is, de van, amiben mondjuk nagymamámra.

23L

2014. okt. 24. 17:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
fogalmam sincs, h kire. Több olyan egymástól független emberben felmerült, h elcseréltek, akik ismerik a szüleimet és a tesómat.
2014. okt. 24. 17:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
utsó vagyok:33/N
2014. okt. 24. 17:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre anyu egy az egyben. Belsősre mindkettőből a rossz. :D. De mondjuk igyekszem elkerülni azokat a hibákat, amiket a szüleim elkövettek, de azért néha sikerül ugyan úgy viselkednem, mint anyukám anno. N/38
2014. okt. 24. 17:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre "apámra" és anyámra is hasonlítok -mások szerint, szerintem nem. :D

Belsőben senkire sem.

2014. okt. 24. 17:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Vegyes.

Külsőleg apura inkább, testfelépítésben, az arcom is, de az arcomon van egy kicsit anyám is. Szerencsés vagyok, mert ahogy apu is, úgy én "sem öregszem". :)

Viszont hirtelen és gyakran elvakult vagyok, mint anyám, de apu természetéből is van bennem.

Szóval külsőre 90% apu,10 % anyu, belsőleg meg pont fordítva :D

2014. okt. 24. 19:03
 9/15 anonim ***** válasza:

Az arcomat nézve anyám kiköpött mása vagyok, testalkat tekintetében inkább apu (vékony vagyok és alacsony, apu is ilyen volt, bár ő már nem vékony :D).

Belső tulajdonságokban apura ütök majdnem teljesen, nyugis vagyok, kényelmet szerető, néha kissé lusta, gyors felfogású, logikusan gondolkodó (tudom, hogy az utóbbi kettő nagyon beképzeltnek hangzik, de így van), és utálom a változásokat, szeretem a nyugodt állandóságot, békés környezetet, biztonságot.

Amiben anyura hasonlítok az az, hogy nagyon türelmetlen tudok lenni, ha kitalálok valamit, azt "mostakarom", ha én értek valamit, és a másik nem, hiába magyarázom, attól is a falnak megyek, szóval nem lennék jó tanár :D Illetve szintén anyutól jön, hogy szeretem, ha igazam van, a különbség viszont, hogy én észérvekkel próbálkozom, és ugyanígy meg is lehet győzni arról, hogy hülyeséget mondok, anyámnál viszont az észérvek nem használnak.

Amúgy van egy 23 éves húgom, ő de apura, se anyura nem hasonlít, mind külső, mind belső tekintetében kiköpött nagynéném (anyum húga). Sokan, akik nem ismerik a családot, azt is hiszik, hogy az ő lánya.

26N

2014. okt. 24. 19:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Külsőre anya, de apa se.gállával, belsőre meg vegyes.

Anya kedves természete vegyül apa hirtelen haragjával.

Sokakat meglep, hogy egy kedves, alapjáraton tényleg jóindulatú ember, aki sokat nevet, hogy képes egyik pillanatról a másikra pulykaméreggel dühöngeni valami apróságon.

De legalább 10 perc múlva újra nevetek.

2014. okt. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!