Anyukádra vagy apukádra hasonlítasz inkább?
Külsőre?
Belsőre?
Miben?
Ha nem a szüleidre, akkor kire?
Kort nem muszáj, de nemet azért írjatok. Köszi :)
Nagyon vegyes.
Az arcom inkább anyukám vonásait tükrözi, de amikor koncentrálok, úgy csücsörítek, mint apu.
Belsőre inkább anyukámra hasonlítok, de sok van bennem apu makacsságából és nehéz természetéből is.
34N
Mindkettő :D Külsőre anyukám vagyok: kék szem, szőke haj (bár apumnak is az volt gyerekkorában), fehér bőr, kevés túlsúly. Belsőre viszont egy az egyben apukám vagyok: jó informatikai és matekérzékem van, inkább tudományos a gondolkodásom. Az érdeklődési körünk is egyezik, mindketten kockák vagyunk. XD
17l
Külsőre teljes mértékben apára. Belsőre is-is, de van, amiben mondjuk nagymamámra.
23L
Külsőre "apámra" és anyámra is hasonlítok -mások szerint, szerintem nem. :D
Belsőben senkire sem.
Vegyes.
Külsőleg apura inkább, testfelépítésben, az arcom is, de az arcomon van egy kicsit anyám is. Szerencsés vagyok, mert ahogy apu is, úgy én "sem öregszem". :)
Viszont hirtelen és gyakran elvakult vagyok, mint anyám, de apu természetéből is van bennem.
Szóval külsőre 90% apu,10 % anyu, belsőleg meg pont fordítva :D
Nő
Az arcomat nézve anyám kiköpött mása vagyok, testalkat tekintetében inkább apu (vékony vagyok és alacsony, apu is ilyen volt, bár ő már nem vékony :D).
Belső tulajdonságokban apura ütök majdnem teljesen, nyugis vagyok, kényelmet szerető, néha kissé lusta, gyors felfogású, logikusan gondolkodó (tudom, hogy az utóbbi kettő nagyon beképzeltnek hangzik, de így van), és utálom a változásokat, szeretem a nyugodt állandóságot, békés környezetet, biztonságot.
Amiben anyura hasonlítok az az, hogy nagyon türelmetlen tudok lenni, ha kitalálok valamit, azt "mostakarom", ha én értek valamit, és a másik nem, hiába magyarázom, attól is a falnak megyek, szóval nem lennék jó tanár :D Illetve szintén anyutól jön, hogy szeretem, ha igazam van, a különbség viszont, hogy én észérvekkel próbálkozom, és ugyanígy meg is lehet győzni arról, hogy hülyeséget mondok, anyámnál viszont az észérvek nem használnak.
Amúgy van egy 23 éves húgom, ő de apura, se anyura nem hasonlít, mind külső, mind belső tekintetében kiköpött nagynéném (anyum húga). Sokan, akik nem ismerik a családot, azt is hiszik, hogy az ő lánya.
26N
Külsőre anya, de apa se.gállával, belsőre meg vegyes.
Anya kedves természete vegyül apa hirtelen haragjával.
Sokakat meglep, hogy egy kedves, alapjáraton tényleg jóindulatú ember, aki sokat nevet, hogy képes egyik pillanatról a másikra pulykaméreggel dühöngeni valami apróságon.
De legalább 10 perc múlva újra nevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!