"nincsen apám, se anyám. " Kedves Sorstársak! Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! Persze a többieknek is!?
Hogy vagytok azóta?
Láttam ezt a kérdést akkor is, de én pont akkor karácsonykor lettem teljesen árva, és nem tudtam ide írni, mert megszakadt a szívem:(
Én a 17:59 vagyok, változatlanul egyedül.
Azóta megszületett az öcsém kisfia, akinek én leszek a keresztanyja, a családomat ismerve hosszas vacilálás után fogadtam csak el.
Néha összeszűröm a levet az egyik pasival a munkahelyemről, részéről természetesen kizárva minden tartósabb dolgot, és ahogy magamat ismerem, a jövő karácsonyt is egyedül töltöm majd.
Én mindent kibírok :)
Sajnálom:(
Bennem csak a pici fiam, és a férjem tartja a lelket, változatlanul hiányzik anyu, ma például végig zokogtam, míg a fiamnak az Öreg néne őzikéjét olvastam, még anyué volt a könyv, és nagyon sokat mesélte nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!