Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy kezdjem el?

Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
Most döntöttem el,hogy belevágok.Milyen költségel kell számolnom?Apukám nem magyar ezért már indulhatok is küldöldre?Egy füzetbe vezetitek az infókat v.hogy?Teljesen kezdő vagyok és nem tudom,h.kell nekiállni a dolognak!
2013. nov. 21. 07:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Mit? Mibe vágsz bele?
2013. nov. 21. 07:44
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Annyira kezdő vagy, hogy értelmesen kérdezni sem tudsz?
2013. nov. 21. 07:51
 3/14 anonim ***** válasza:
9%
én nem értem a kérdést
2013. nov. 21. 08:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Családfakutatásra gondolsz?
2013. nov. 21. 08:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Miután családra témakörben van feltéve a kerdes, evidens, hogy csaladfarol kérdez..... Előbb gondolkodjon a kedves hozzászóló, utána kössön bele a kérdezőbe....
2013. nov. 21. 08:51
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdő gyk-es,tehát a kezdő gyk-soknak leírnám,hogy az 5# válaszoló érti a kérdésem!Neked 5# külön köszönet!;-)
2013. nov. 21. 08:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Á, nem tudtok olvasni. Egyértelmű, hogy az apukájába akar (valamit) belevágni.
2013. nov. 27. 17:35
 8/14 A kérdező kommentje:

Vagy lehet,kedves utolsó,hogy a te apukádnak kéne belevágni anyukádnak a hátsójába!Nem?!

Elnézést kérek mindenkitől,hogy nem íram le,hogy igen,családfakutatásban vagyok tapasztalatlan,és szeretnék többet tudni a felmenőimről,és nem tudom hogyan kezdjek neki!

Azt gondoltam,hogy a kategória választása egyértelmüvé teszi a kérdést!De ha a kekeckedők gyk-en nézelődnek,akkor ez minden 3.kérdésnél így van!Nem kell 8x körbeírni,magyarázni!

De azért köszönöm a sok segítséget,köszönöm a megtisztelő jelenléteteket a kérdésemnél,ami nem egy 16éves csitri hisztis barátomnál akarok lakni,anyu nem engedi,jajajajajaj,mit csináljak,öngyi leszek kérdés volt!Köszönöm,hogy ha már nem tudsz segíteni(ami önmagában nem baj)mégis idejösz humoroskodni!

2013. nov. 28. 08:52
 9/14 anonim ***** válasza:
A kívánt művelet végrehajtása némi nehézségbe ütközik, tekinte, hogy apukám 40 éve halott. Talán ezért is lettem ilyen neveletlen. :D
2013. nov. 29. 11:43
 10/14 A kérdező kommentje:

Lehetséges!És anyukád hol volt amikor "nevelkedtél"?

Más is nevelt fel gyereket apa nélkül,nem kizáró ok a jómodorra!

2013. nov. 29. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!