Pné Sz.Abigél kérdése:
Apámat gyerekkoromba láttam utoljára. Megkeresném, de hol kezdjem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 01:11
1/6 anonim válasza:
Ez így elég kevés info.
Családon belűl kérdezősködj, csak tud valaki segíteni:)
2/6 A kérdező kommentje:
A nevétazért tudom,de csalátagok nincsenek,akiket kérdezhetnék...Volt egy élettársa-Éva-,egy féltesóm Brigitta..ennyi
2013. júl. 16. 01:21
3/6 anonim válasza:
Facebook? Telefonkönyv? Akár újsághirdetést is feladhatsz, ha úgy gondolod, válaszolna.
4/6 anonim válasza:
Önkormányzatnál lehet kérni állampolgár felkutatása címén díj ellenében.
Általában meg is találják, de neki kell beleegyeznie, hogy az önkormányzat kiadja a címét! Ha nem akar rólad tudni, akkor visszajön a nemleges válasz az önkormányzathoz. Utolsó ismert cím alapján vagy város alapján tudsz keresni. Ha ez sincs meg akkor Budapest és nagyobb városokban lehet találomra próbálkozni, esetleg "látóhoz" elmenni, hogy melyik helyen lehet.
5/6 anonim válasza:
A "látót" felejtsd el, mert csak lehúz pénzzel, eredmény nélkül.
6/6 A kérdező kommentje:
az önkormányazosdi az tettszik és nem is tudtam róla..mennyibe kerül nem tudod?
2013. júl. 17. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!