Szerintetek nagyon haragszik vagy örülne, ha megkeresném?
Volt egy kolléganőm, fiatal 22 éves lány, kb 7-8 hónapot dolgoztunk együtt, jó barátnők lettünk, állapotos lett és tavaly nyáron táppénzre ment. Utána is tartottuk még a kapcsolatot, belátogatott sokszor a munkahelyünkre. Tavaly októberben kiderült én is állapotos vagyok, ő is örült neki. Október végén megszületett a kisfia, küldött üzit a születése napján, hívtam, beszélgettünk, bár már ritkábban, nem mindig lehetett elérni. Engem novemberben kirúgtak terhesen, ekkor is ő volt majdhogynem az első, akit hívtam és újságoltam neki. Aztán egyre ritkábban beszéltünk, de mikor sikerült elérnünk a másikat, mindig örömmel újságoltuk a fejleményeket.
Idén tavasszal találkoztunk először, mióta megszületett a babája, kíváncsi volt a pocakomra, de én még nem nagyon szerettem mutogatni, nem szoktam még meg. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy elszívtam egy cigit. Nagyon csúnyán nézett (neki sikerült leszokni a legelején) és kb fél óránál tovább nem is maradtak. Júniusban megszületett a kisfiam, küldtem neki üzit, semmi. Azóta sem. Nem hívjuk egymást. Én nem merem mert félek, haragszik és fel sem venné, ő nem tudom miért nem keres.
Kb egy hét múlva lesz a kisfiának az első szülinapja, minden nap erre és rájuk gondolok. Állandóan velük álmodom a napokban. Egyszerűen bosszant, hogy nem tudom miért nem keressük egymást, hova lett a barátságunk.
Mit gondoltok erről? Írjak sms-t az első szülinapra, hátha újra tudnánk beszélgetni, vagy hagyjam őket és majd elmúlik nálam ez az érzés?
hívd fel, v keresd meg! Mond el neki h terhesen nem volt jó ötlet a cigi, s h már leszoktál róla. (persze ha ez így van.) Meséld el neki h mennyire hiányzik, s ha nagyon jóban voltatok, akkor nehogy megszakadjon a kapcsi.
Két kismama nagyon sokat tud segíteni egymásnak. Ő tud neked tanácsot adni.
Nem örülnén neki ha elveszítenéd a barátnőd- Ezt nyugodtan meséld el neki!
En is csak azt tudm valaszolni, hogy vagy hivd, vagy keresd meg.
Remelem megmarad a baratsag! :)
Köszönöm a válaszokat!
Igen, tudom megvetendő "példa" vagyok. Sajnálom, hogy nem sikerült letennem. Csak ez az egy oka lehet, amiért nem keres és az sms-re sem válaszolt, mikor megszületett a kisfiam.
Mindenképp írok neki és remélem ezúttal kapok választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!