Hogyan kezdjem el keresni az édesapámat?
Figyelt kérdés
Mielőtt még megszülettem, anyámmal szétmentek, így soha sem találkoztam még vele. Nem tudom, hogy miért mentek szét, s túl sok mindent nem is tudok róla. Nem akarom erről faggatni anyámat, mert mostanság nem olyan jó a kapcsolatunk, és van egy nevelőapám, akit nem akarok megbántani ezzel, ezért a szüleim tudta nélkül kezdeném el keresni őt.
Az a baj, hogy elég közönséges neve van, egy csomó olyan nevű emberke szaladgál a világon. Szerintetek hogyan vágjak bele?
2012. szept. 15. 21:38
1/4 anonim válasza:
Hat eloszor is mindenkeppen mond el anyukadnak, hogy szeretnel vele talalkozni. Nagyobb problema lesz ha kesobb tudja meg anyud. De azert en a helyedben azon elgondolkodnek vajon eddig miert nem volt jelen az eletedben apukad? Lehet jobb nem bolygatni. Azok az igazi szulok akik veled vannak oromben, banatban, virraszt, aggodik ha beteg vagy!
2/4 anonim válasza:
Érdeklődj a rokonoknál! a nagymamád lehet hogy segítségedre lehetne hiszen ő biztos ismerte!
3/4 anonim válasza:
Talán ahol születtél,abban a városban az önkormányzaton lehetne érdeklődni...De azért próbálj anyukádtól kérdezősködni ezügyben,amikor nincs ott a nevelőapád.Jobb ötletem sajnos nincs...
4/4 anonim válasza:
Nekem a dédpapám tűnt el ugyanígy, nyomtalanul Franciaországba, légiósnak. Nagyon sokat kerestük mindenfele, aztán 4 nappal ezelőtt rákerestünk facebookon. Őt nem, viszont a fiát, mamám féltestvérét megtaláltuk! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akárhol megpróbálhatod :D. De mi is elöször rokonoknál érdeklődtünk :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!