Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan kezdjem el keresni az...

Hogyan kezdjem el keresni az édesapámat?

Figyelt kérdés

Mielőtt még megszülettem, anyámmal szétmentek, így soha sem találkoztam még vele. Nem tudom, hogy miért mentek szét, s túl sok mindent nem is tudok róla. Nem akarom erről faggatni anyámat, mert mostanság nem olyan jó a kapcsolatunk, és van egy nevelőapám, akit nem akarok megbántani ezzel, ezért a szüleim tudta nélkül kezdeném el keresni őt.

Az a baj, hogy elég közönséges neve van, egy csomó olyan nevű emberke szaladgál a világon. Szerintetek hogyan vágjak bele?

2012. szept. 15. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hat eloszor is mindenkeppen mond el anyukadnak, hogy szeretnel vele talalkozni. Nagyobb problema lesz ha kesobb tudja meg anyud. De azert en a helyedben azon elgondolkodnek vajon eddig miert nem volt jelen az eletedben apukad? Lehet jobb nem bolygatni. Azok az igazi szulok akik veled vannak oromben, banatban, virraszt, aggodik ha beteg vagy!
2012. szept. 15. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Érdeklődj a rokonoknál! a nagymamád lehet hogy segítségedre lehetne hiszen ő biztos ismerte!
2012. szept. 15. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán ahol születtél,abban a városban az önkormányzaton lehetne érdeklődni...De azért próbálj anyukádtól kérdezősködni ezügyben,amikor nincs ott a nevelőapád.Jobb ötletem sajnos nincs...
2012. szept. 15. 21:46
 4/4 anonim válasza:
Nekem a dédpapám tűnt el ugyanígy, nyomtalanul Franciaországba, légiósnak. Nagyon sokat kerestük mindenfele, aztán 4 nappal ezelőtt rákerestünk facebookon. Őt nem, viszont a fiát, mamám féltestvérét megtaláltuk! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akárhol megpróbálhatod :D. De mi is elöször rokonoknál érdeklődtünk :).
2012. szept. 16. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!