Hogyan találhatom meg édesapámat?
Figyelt kérdés
Sajnos semmit nem tudok róla, csak a nevét!4 éves korom óta nem láttam! Talán Vácon lakik de ez se biztos! Reménytelen a helyzetem? Ha tudtok segítsetek!2012. ápr. 2. 19:06
1/10 anonim válasza:
Kell Ő neked, ha Te nem kellettél? Én nem keresném.
2/10 anonim válasza:
Így biztosan nem fogod megtalálni. Vannak erre szakosodott cégek, emberek, náluk kellene érdeklődni.
3/10 anonim válasza:
Próbálj meg több adatot megtudni róla anyukádtól, nagyszülőktől.
Keresgélj közösségi oldalakon is.
Aztán írhatsz levelet a népesség nyilvántartónak.
4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos én ugy tudom hogy anyám megtiltotta neki hogy soha többet nem kereshet amikor elváltak! Most ez vagy ifógaz vagy nem, nemtudom! A váci levéltár nem segíthet?
2012. ápr. 2. 19:30
5/10 A kérdező kommentje:
Anyámat mindenképp ki akarom hagyni a dologból, nem akarok balhét, hozzá nem fordulhatok
2012. ápr. 2. 19:35
6/10 anonim válasza:
Nem szép dolog, de kutass anyud papírjai közt,hátha van a válásról papír,amiben benne vannak a további adatai,esetleg az akkori lakcíme.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
megpróbálom, de nehéz lesz mert anyum állandóan itthon van, a papírokat is ki tudja hova tette!
2012. ápr. 2. 19:41
9/10 anonim válasza:
Ugyan már,amelyik apa szereti a gyerekét kidobják az ajtón vissza megy az ablakon!KÜZD!és nem úgy évek telnek el azt sem tudja mi van a gyerekével.Apád nagyon nem volt kíváncsi rád,én sem keresném.Az apák is tudnak küzdeni úgy mint az anyák,ha a gyerekükről van szó!
10/10 ekeke válasza:
Valószínűleg volt valami háttéralku, amit nem tudhatsz. Kényszer. De talán egyszerűen ballépés volt a gyerekcsinálás az ő számára, és így megkönnyebbült. Az emberek sokfélék, de neked nem kell a szívedre venni a dolgot. Az az apád, aki törődött veled, aki rád figyelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!