Mit tennétek a helyünkben? Anyósomék folyton kölcsönkéregetnek.
Az a durva,h 2hetente kap apósom fizetést, kb 70-80ezret, ebből kifizetnek 10-et providentre, meg eddig 1szer vettek 10ezerért fát, a többi kajára megy el, mert rezsijük nincs.(Villany,gáz,víz kikötve..)Most pénteken lesz megint fizetés, hétvégén már nem volt húsuk, így vittünk 4csomag húst.De hétfőn már nem volt belőle semmi...Most megint adjunk kölcsön 5ezret. Én ezt nem értem. Ha nincs pénzem akkor nem spórolni kéne? 2kg húst beosztanék 1hétre,nem???
Mi se esszünk húst hússal...
És mindig így van,h fizestésre rá 1hétre nincs pénzük.Adjunk? Ne adjunk?
Az a baj,h tudják h most kapok fizetést, és azt nem mondhatom,h nincs. Meg hú csak péntekig, hú csak amíg megkapja a pénzét, mert anyős kap még 30ezer Ft-os segélyt is...
De tegnap megbeszéltük,h nem, nem adunk. Arról volt szó,ha Pestre kell menniük akkor adjunk kölcsön, de nem kell menniük a pénz meg mégis kell, mert állítólag még kenyérre sincs...pfff. Be lesz fejezve ez, az tuti. Meg ha kölcsönadok is, mindig aggódjak h időbe megkapom-e. Hát nem...Szoktunk hétvégente menni hozzájuk, de így szerintem ez is el lesz hanyagolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!