Hogy nevezed meg a szüleidet mások előtt?
Figyelt kérdés
anya, apa, édesanyám, anyukám, apukám, vagy anyuci, anci, anyuka,.........2013. máj. 4. 10:31
11/20 anonim válasza:
Édesanyám, anyukám (neki: édesanya, anyucikám, anyukám)
Édesapám, apukám, (neki: apa, apu, apci, apuci)
13/20 anonim válasza:
Édesanyámat (ha neki szólok) akkor anya, ha másnak említem meg, akkor anyám. Nevelőapámat a keresztnevén.
14/20 anonim válasza:
Anyukám/Apukám. Mindkét esetben, ha őket is szólítom, meg akkor is ha másnak emlegetem őket.
15/20 anonim válasza:
Anyám, apám, alias fater, öreg.
16/20 anonim válasza:
Apu, Laci (Neki: Apu, Apci, Apcus, Laci, Lacus)
Anyum meghalt.
18/20 anonim válasza:
Ha valakinek mondok valamit róluk /pl. hogy ezt meg azt üzeni/ akkor édesapa,édesanya,apu,anyu
nekik: apu, apa, medve, api, anya, anyu, anyó, anyi
19/20 anonim válasza:
Neked kell felmérni éppen kivel beszélgetsz, ha valami "menő" csávóval nyugodtan lehet 'ősök" muter fater, de ha mondjuk egy akármilyen igazgató, vagy előkelő emberrel akkor édesanya, édesapa, barátaid, rokonok előtt apu, anyu, apa, anya.
20/20 anonim válasza:
Még annyit: ezt úgy értem hogy nem előttük, hanem mások előtt, ha ők ott vannak akkor amit a leginkább szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!