Láttad valaha is a szüleidet szex közben? Mit éreztél?
Kb 14 lehettem mikor láttam Őket, de nem sokat, csak apu hátát. Nem okozott bennem semmi sérülést, nem kaptam felvilágosítást a szüleimtől, de már tudtam, hogy ez az élet/házasélet természetes és jó része amire a felnőtteknek szükségük van.
24/N
Én 4-6 év között hallottam este, hogy anya nyögdécsel. Tudtam, hogy mit csinál. Benyitottam. Ő meg gyorsan felállt visszakísért az ágyba.
Nem történt semmi égbekiáltó. Tudtam akkor is, hogy anyu ezt élvezi és , hogy az élet egyik izgalmas része.
Apát sokszor hallottam szexelni. Ilyenkor összemosolyogtunk a mostoha húgommal.
en csak fultanu voltam de nem lepett meg
14/f
Egyszer bementem valamiért a szobájukba. Konkrétan nem sokat láttam (szerencsére), mert időben bebújhattak a takaró alá, csak hát lereagáltam, hogy mi lehetett. Utána napokig kínos volt. Kb. 12-13 éves voltam, azt hiszem.
Ja és húgom meg kisebb korában az ágyuk melletti kanapén aludt (volt saját szobája, csak ott nem maradt meg), és egyszer tévénézés közben megszólal (talán 6-7 éves volt): Éjjel felébredtem és apu rajta volt anyun.
Hát az ősök nagy kínban voltak, apám valamit habogott: "Biztos álmodtad... jaj, ne beszélj már ilyeneket, mert félreérti a nővéred... azt hiszi..." aztán elhallgatott.
Szomszéd szobában alszom, évek óta csak a vitát hallgatom, hogy "hagyjál már, hagyjál békén!" Ezt anyám dörmögi. Hát ez sem kellemesebb. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!