Láttad valaha is a szüleidet szex közben? Mit éreztél?
Látni nem láttam, de hallottam őket, és nagyon örültem neki! :)
A szüleim évekig nagyon hűvös kapcsolatban éltek egymás mellett, sokat veszekedtek, és mind a ketten kifelé kacsingattak a házasságból. Aztán egyszer elmentek kettesben egy hétvégére wellness-hotelba, és mikor visszajöttek, a következő éjszakán hallottam őket a szomszéd szobában. Tudtam, hogy ez azt jelenti, hogy ismét vonzódnak egymáshoz, nem fognak elválni, és ez nagyon megnyugtatott.
Nekem egyáltalán nem volt trauma, az is igaz, hogy már 20 éves voltam.
Én nővéremre és a pasijára nyitottam rá egyszer. Fényes nappal volt és a szobánk közös, a fene se számított rá. Azonnal kiiszkoltam és bekiabáltam, hogy "Hajrá!"
13-14 lehettem.
Szüleimet sosem láttam, nem is hiszem, hogy élnek nemi életet.
Szerencsére nem. :)
De tudom, hogy élnek nemi életet, anyám évente legalább 2x pánikba esik, hogy úristen, lehet, hogy terhes. :D
szerencsére anyám tiszteletben tartotta a lelki egyensúlyomat, és sosem csinálta úgy a pasijával, hogy én a szomszéd szobában alszom.
ellenben néha ejtett pár szót a pasi képességeiről :) égett az arcom, annyira zavarba jöttem :D persze ez már akkor volt, mikor tudta, h én sem vagyok szendeszűzkislány :D
nekem valahogy nem bejövős a szex, ha tudom, hogy valaki akár csak fültanúja lehet a dolognak. ez nekem sokkal intimebb. szóval igyekszem majd megkímélni a saját gyerekemet is attól, hogy akár csak véletlenül ránk nyisson majd. nem olyan bonyolult felszerelni egy zárat, utána pedig ki lehet nyitni az ajtót, megnézni, hogy mi van a csemetével.
Én olyanra emlékszem kb 10 éves korom környékéről hogy apu elment fürödni, és anyu meg bement utána. És egy darabig nem jöttek ki...
Fujj ez már majdnem kiment a fejemből...De mondjuk nekem a szüleim külön szobában aludtak mert apuval nem lehetett együtt aludni (horkolt meg helyezkedett) de szerintem rendben volt a szexuális életük amúgy, mert voltak jelek így visszagondolva.
igen, láttam :)
hogy mi volt a reakcióm? rájuk ugortam, mert azt hittem, hogy birkóznak XD 3-4 éves lehettem (ha nem fiatalabb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!