Láttad valaha is a szüleidet szex közben? Mit éreztél?
Szerencsére én sem láttam/hallottam semmit, de azt okvetlenül közölnie kellett anyámnak, hogy én Olaszországban fogantam.... Persze már nagy voltam, de akkor is. Ezek olyan dolgok, amiket soha, semmilyen körülmények között nem akarok hallani. Ha más csinálja, az nem érdekel, de a szüleimről nem akarok tudni.
Viszont a párom anyukája már ránk nyitott. Szerintem azt hitte csak játszunk, vagy nem tudom, de nem zavartatta magát, elmondta gyorsan mit akar, majd elment. Tök ciki volt.
Láttam is és sajnos éveken át hallottam is.
Szörnyű volt, a szívem majd kiesett a helyéről, úgy vert.
Apám akarta csak a szexet, anyám nem, és ebből ment a balhé és végig kellett nem egyszer hallgatnom.
Egyszer apám előttem vette elő a farkát, ahogy felkelt álmából és bedugta anyámnak, aki aludt, én náluk tévéztem késő délután, azt hittem ott maradok, de aztán kapcsolt, hogy ezt talán nem kéne, de még ő volt felháborodva.... undorító ösztönlény apám...
Mai napig nem tudok szex közben elélvezni, és még undorodok is tőle kicsit, de egy kis szex mánia is van benne, szóval nálam nagy a katyvasz...
érdekes, hogy azok a válaszok le vannak pontozva, ahol a válaszoló látta a szüleit, de nem okozott neki traumát, de aki sose látta, az max pontos
ennyire nyomik vagytok? :D
Nem, de midnig tudtam mikor csinálták, kikapcsolták a tévét 10 körül, kb 101 perc sötét, aztán felváltva tusolnak, tévé vissza:)
Inkább az volt ciki, mikor anyám rámnyitott az akkori pasimmal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!