Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti elfogadnátok más gyerekét?

Ti elfogadnátok más gyerekét?

Figyelt kérdés
Leírom részletesen hátha tud ebben valaki segíteni nekem. A helyzet a következő: Van egy élettársam már 2 éve,van egy kis fiam másfél éves, a barátomnak van 2 gyereke akik nem vele élnek hanem az anyjuk testvére neveli mivel az anyjuk nem tudja eltartani őket és hova vinni.A gyerekek 3 és 5évesek. De már 3 éve nem neveli az apjuk de látogatni látogatja őket és most a barátom rájött hogy még is magához kellene hogy vegye őket de ugye ő nálunk lakik nem nagy házban ide nem hozhatja én is a szüleimmel és a gyerekemmel élek itt. Én mióta az élettársammal vagyok 1 szer láttam a gyerekeit abból is az egyiket de még kisebb volt. Nem tudom mivan velem én tényleg szeretem a gyerekeket de valahogy félek attól hogy 3 gyereket keljen nevelnem 22évesen ez azért sok. Nyáron fogunk elköltözni innen nagyobb házba és úgy beszéltük meg hogy hozza a 2 gyerekét is. Mostanában nagyon sokszor kéri a barátom hogy mennyek vele ki ahol a gyerekei vannak de én valahogy áá nem is tudom..Nem tudom hogy képes lennék e szeretni más gyerekét, főleg tudom hogy milyen közösségben élnek most és kitudja hogy elfajultak e mint akik velük vannak nem olyan a körülmény sem,meg hát az anyjukról nem is beszélek régi ellenségek vagyunk(ez régi ügy) de annyit mondok hogy az anyjuk egy nagy.... Nem tudom mit tegyek én tényleg szeretem a barátomat elfogadja az én fiamat ez tény legalábbis ahogy látom bár sokszor nem ugy érzem.. Emiatt sokszor veszekszünk és hát most vége is lett pont ma..nem tudom hogy jó döntés volt e..mit csináljak? ??
2013. máj. 3. 00:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Más gyerekét elfogadni nem "intelligencia" kérdése, hanem biológia kérdése. Teljesen természetes, ha az embert taszítja más gyereke. Ez biológia. Vagy legyőzi az ember, vagy nem. Az is természetes, hogy anyaként a saját utódodat véded a máséval szemben. Ez is biológia. De ha ezen nem tudsz felülemelkedni, akkor jól mondják a többiek, zárd le, mert nincs jövője a kapcsolatotoknak.
2013. máj. 4. 22:17
 22/23 anonim ***** válasza:

21, épp az az intelligencia kérdése, hogy felül tudsz e kerekedni a biológiai ösztöneiden.

De minek is magyarázom...

2013. máj. 5. 06:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Például annak, aki szintén más gyermekeit neveli éppen.
2013. máj. 5. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!