Ti elfogadnátok más gyerekét?
Egy felelőtlen buta libának tűnsz, ha jól értem 6 hónapos volt a te gyereked, mikor összeálltál a pasiddal, akit még csak jó apának sem tartasz és minden bajod van vele Akkor minek vagy vele??csak hogy legyen aki megd@gjon?
Azt meg elvárod, hogy ő a te gyerekedet elfogadja,de te az övéiről hallani sem akarsz...
Azért azt hozzátenném, ahogy leírtad ezt a pasit, egy fél percet nem vesztegetnék rá...de az igazsághoz hozzátartozik, ha pasi lennék, rád sem pazarolnám az időmet! 41/N
Az életbe nem értem meg ezeket a kérdéseket. B.sszus egy rakat pasi él ezen a világon, ha nem kell gyerekes, valaki nem tud elfogadni, szeretni egy kisgyereket akkor lehet válogatni. Nekem is van egy mostohafiam 2 volt mikor összejöttem az apukájával. Nem mondom hogy már az elején teljesen elszánt voltam, de mire odajutottunk hogy ez tényleg szerelem, közös jövő addigra feltérképeztem mindent, hogyan tudok a kicsihez viszonyulni, milyen az anyukája, párom milyen apa és igen még azt is, hogy anyagilag mennyire megterhelő. Pedig én is tudok forrófejű lenni, de ezek olyan dolgok voltak amiket át KELLETT gondolni.
Közösen neveljük a gyereket, egy hetet nálunk van, egyet az anyukájánál. Szóval nem ugyanaz a helyzet, meg ugye nekünk még egy ideig nem is lesz közös, de azzal hogy belementem ebbe a kapcsolatba azt is vállaltam hogy akármilyen okból hozzánk kerülhet. Az anyukájával is bármi történhet. Ne történjen nem akarom a falra festeni az ördögöt, de semmiben nem lehet biztos az ember. Ez innentől benne van a pakliban. Te is számíthattál volna rá, hogy alakulhat úgy hogy hozzátok kerülnek.
Ha úgy érzed nem menne akkor viszont ne folytasd ezt a kapcsolatot. Csak a gyerekek életét keserítenéd meg. A tiedét is, ha idegbeteggé válsz.
Ha elvárod, hogy párod elfogadja a te gyereked, akkor te is fogadd el az ő gyerekeit.
Valószínűleg, hogy a te gyereked is segítette abban, hogy jobb apává váljon a saját gyerekeivel szemben.
Vagy fogadd el az ő gyerekeit is, vagy zárd le a kapcsolatot. Ha nem látod benne a jó apát, a jó családfenntartót, miért akarsz vele összeköltözni?
Na igen az én gyerekem mindenki fogadja el, de én más gyerekét nem akarom elfogadni.
Te is szuper ember lehetsz.
22 évesen van egy másfél éves gyereked, de már nem vagy együtt az igazi apjával? felelős gyerekvállalás. mond ez neked valamit?
a párod fogadja el a te gyereked, de neked még a gondolattól is fejfájásod lesz, ha látnod kell az övéit?
erre tényleg nem lehet mit mondani...
13-as, 14-es igazatok van, ezt nagyon elnéztem :)))
De akkor szerintem így még durvább...
12-es voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!