Mit tehetnék? Szakítsak vagy ne?
Párommal együtt vagyunk már lassan 5 éve.Van egy 2,5 éves lányunk.Nem lakunk együtt,különböző családi okok miatt.Feljár hozzánk,de akárhányszor feljön,nem telik el úgy nap hogy ne veszekednénk.A gyerekkel alig foglalkozik.
Nem érzem már azt mint régen.Mindenen besértődik,nem hagy nekem szabad teret.Mert ha én elmennék itthonról akkor vele kéne mennem.Előfordul hogy nézegeti az üzeneteimet facebookon.De én már az övét nem nézhetem meg.Volt a kapcsolatunknak egy 6 hónapos szakítása,akkor meg is vert.
Van még jövőnk,vagy csak idő fecsérlés?Mi lesz velem magamba?Talán ettől félek a legjobban.
Első és legfontosabb, verés után soha a büdös életben nem állnék vele szóba!
Amúgy meg, milyen dolog az, hogy 5 éve vagytok együtt, van gyereketek, de nem éltek együtt? Ez egy nagy semmi kapcsolat, és te ezen gondolkodol hogy mi legyen? Már rég meg kellett volna oldjátok ezt a helyzetet, vagy mire és minek szültél gyereket. De gondolom egyikőtök sem dolgozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!