Mit tehetnék? Szakítsak vagy ne?
Párommal együtt vagyunk már lassan 5 éve.Van egy 2,5 éves lányunk.Nem lakunk együtt,különböző családi okok miatt.Feljár hozzánk,de akárhányszor feljön,nem telik el úgy nap hogy ne veszekednénk.A gyerekkel alig foglalkozik.
Nem érzem már azt mint régen.Mindenen besértődik,nem hagy nekem szabad teret.Mert ha én elmennék itthonról akkor vele kéne mennem.Előfordul hogy nézegeti az üzeneteimet facebookon.De én már az övét nem nézhetem meg.Volt a kapcsolatunknak egy 6 hónapos szakítása,akkor meg is vert.
Van még jövőnk,vagy csak idő fecsérlés?Mi lesz velem magamba?Talán ettől félek a legjobban.
Szerintem ha nem ereztek egyaltalan semmit akkor max csak azert kene egyutt lennetek h a gyerek jol erezze magat. De ha a gyereketekkel se ban jo apakent akkor szerintem keress sokkal jobb embert ujtarsnak. Biztos h ha jo ember lesz akk a gyerekkel is ugy fog banni mint ha a sajatja lenne:)
a mostanit meg el kene hagyni föleg hogy bantalmazott:(
Jól értem, hogy gyakorlatilag egy másfél éves kapcsolatba vállaltál vele gyermeket?
Ezekután csodálkozol, hogy gondjaitok vannak?
Talán előbb meg kellene ismerni a másikat, összeköltözni, együtt élni, és ha működőképes AKKOR gyereket vállalni.
Megvert, és te gondolkozol, hogy vele maradj-e vagy sem?
Én a helyedben nem lennék kíváncsi a képére az biztos. A helyedben szakítanék.
"Lehet hogy korai volt,de aki 7-8 év után vállal gyereket,annak nem lehetnek gondjai?Ugyanúgy elvál más is nem csak én."
Természetesen, azt viszont kénytelen leszel elismerni, hogy jóval kevesebb az esély rá, mintha egy fiatal, épp kezdődő kapcsolatba beleszül az ember ész nélkül.
Nem véletlen mondják, hogy lakva ismerkszik meg az ember. Te konkrétan anélkül szültél valakinek, hogy igazán, minden oldalát ismerted volna (ugyanis együttélés híján gyakorlatilag gőzöd sincs, milyen a szürke hétköznapokban, hogy kezeli a stresszt, hogy tudnátok együtt élni, fenntartható-e a kapcsolatotok hosszú távon stb.), és utólag csodálkozol, hogy nem jött össze. Ne csodálkozz.
Viszont szakíts természetesen, ha megvert, mert ez naivitás ide vagy oda nagyon nem normális. De legközelebb gondolkodj el, mielőtt babát szülsz valakinek, a saját és a gyerek érdekében is.
Megvert? Mire varsz, hogy egy kövel fejbevagjon?
Ezek utan meg gondolkozol a hazassagon? Szanalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!