Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tehetnék? Szakítsak vagy ne?

Mit tehetnék? Szakítsak vagy ne?

Figyelt kérdés

Párommal együtt vagyunk már lassan 5 éve.Van egy 2,5 éves lányunk.Nem lakunk együtt,különböző családi okok miatt.Feljár hozzánk,de akárhányszor feljön,nem telik el úgy nap hogy ne veszekednénk.A gyerekkel alig foglalkozik.

Nem érzem már azt mint régen.Mindenen besértődik,nem hagy nekem szabad teret.Mert ha én elmennék itthonról akkor vele kéne mennem.Előfordul hogy nézegeti az üzeneteimet facebookon.De én már az övét nem nézhetem meg.Volt a kapcsolatunknak egy 6 hónapos szakítása,akkor meg is vert.

Van még jövőnk,vagy csak idő fecsérlés?Mi lesz velem magamba?Talán ettől félek a legjobban.

2013. márc. 19. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts vele, már ott van a gond hogy nem éltek együtt, főleg hogy van közös gyereketek. Ha nem lennétek már egy pár akkor érthető hogy külön éltek és elmegy meglátogatni a kicsit, az megint más. Az meg csak plusz ok a szakításra hogy veszekedtek folyton, szerintem vess véget ennek a kapcsolatnak mert így tényleg nincs értelme, döntsétek el hogy kinél legyen a gyerek, és kezdj bele új kapcsolatba aki majd segít felnevelni a kicsit, és engedd azért az apának hogy látogassa őt, tehát a gyerektől ne tiltsd el. Ha meg megvert akkor én soha többet nem állnék vele szóba ezért az is biztos.
2013. márc. 19. 21:38
 2/13 Steve Mcgarrett válasza:

Szerintem ha nem ereztek egyaltalan semmit akkor max csak azert kene egyutt lennetek h a gyerek jol erezze magat. De ha a gyereketekkel se ban jo apakent akkor szerintem keress sokkal jobb embert ujtarsnak. Biztos h ha jo ember lesz akk a gyerekkel is ugy fog banni mint ha a sajatja lenne:)

a mostanit meg el kene hagyni föleg hogy bantalmazott:(

2013. márc. 19. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

Jól értem, hogy gyakorlatilag egy másfél éves kapcsolatba vállaltál vele gyermeket?

Ezekután csodálkozol, hogy gondjaitok vannak?

Talán előbb meg kellene ismerni a másikat, összeköltözni, együtt élni, és ha működőképes AKKOR gyereket vállalni.

2013. márc. 19. 21:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Lehet hogy korai volt,de aki 7-8 év után vállal gyereket,annak nem lehetnek gondjai?Ugyanúgy elvál más is nem csak én.
2013. márc. 19. 21:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Megvert, és te gondolkozol, hogy vele maradj-e vagy sem?

Én a helyedben nem lennék kíváncsi a képére az biztos. A helyedben szakítanék.

2013. márc. 19. 21:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak a verés miatt is szakítanék.
2013. márc. 19. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

"Lehet hogy korai volt,de aki 7-8 év után vállal gyereket,annak nem lehetnek gondjai?Ugyanúgy elvál más is nem csak én."

Természetesen, azt viszont kénytelen leszel elismerni, hogy jóval kevesebb az esély rá, mintha egy fiatal, épp kezdődő kapcsolatba beleszül az ember ész nélkül.

Nem véletlen mondják, hogy lakva ismerkszik meg az ember. Te konkrétan anélkül szültél valakinek, hogy igazán, minden oldalát ismerted volna (ugyanis együttélés híján gyakorlatilag gőzöd sincs, milyen a szürke hétköznapokban, hogy kezeli a stresszt, hogy tudnátok együtt élni, fenntartható-e a kapcsolatotok hosszú távon stb.), és utólag csodálkozol, hogy nem jött össze. Ne csodálkozz.

Viszont szakíts természetesen, ha megvert, mert ez naivitás ide vagy oda nagyon nem normális. De legközelebb gondolkodj el, mielőtt babát szülsz valakinek, a saját és a gyerek érdekében is.

2013. márc. 19. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
3as gyakorlatilag leirta amit akartam. 1.5 eves kapcsolatba gyereket vallalni szerintem is necces. Az meg hogy masok is elvalnak egy dolog, ez nem jelenti hogy ez a normalis!
2013. márc. 19. 21:57
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Megvert? Mire varsz, hogy egy kövel fejbevagjon?

Ezek utan meg gondolkozol a hazassagon? Szanalmas

2013. márc. 19. 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez nem latogatas a reszeröl hanem zaklatas! Ellenörizget mert magaból indul ki , es ö megcsal
2013. márc. 19. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!