Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vele, vagy bocsássak meg? Nem tudom, mit tehetnék, ez most nagyon fáj
Mutasd meg neki a kérdését. Amúgy honnan tudod, hogy ő írta ki?
Én nem bocsátanék meg. Nem azért, mert ez olyan nagy dolog, ez önmagában még nem akkora tragédia - de ha ilyeneket csinál, akkor mást is. Szerintem.
honnan tudod hogy ő írta a kérdést?
más is írhatta.
Ja-ja, a megbámulás, meg a szemezés az úgyis jön magától, azért az elég ártatlan dolog.
Az, hogy bánja, hogy nem ment a lány után, már kicsit meredekebb:)
De azért azt ne feledd, hogy a történet vége az lett, hogy nem ment utána, semmi nem történt, és ő döntött így. Úgy is felfoghatod, hogy ellenállt a kísértésnek... na jó, azért ez tényleg nem ilyen egyszerű.
Nagyot ugyan még nem hibázott, de az ingatag bizalom megöli a kapcsolatot.
Mindenesetre állítsd szembe a tényekkel, és vond kérdőre.
Vagy egész egyszerűen beijedt, azért nem ment utána. Ez tényleg meredek. Én is megleckéztetném kicsit, úgy ahogyan előttem is javasolták.
Aztán utána még megbeszélhetitek a dolgot. De ezért még szerintem nem érdemes szakítani. Ez még simán megbeszélhető, hiszen nem történt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!