Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderítettem az igazságot, és a barátom lebukott hogy ezt is hazudta. Mit mondjak most neki? Bocsássak meg vagy szakítsak? Ki mit tenne?
A barátom nem akarja hogy egymás nélkül menjünk bulizni.
De ő pénteken elment.Hazudott valamit nem hittem el hazudott mást azt elhittem.Most viszont kiderült a valódi igazság.
Elöször azt mondta hogy ő nem volt semmere csak a városában, de én tudtam hogy volt.Aztán azt mondta hogy csak a haverjait vitte el, ezt már elhittem.
Most viszont kiderült hogy ő is bent volt.
Annyira megalázva érzem magam.Hogy hazudgál össze vissza.Elfogja veszíteni a bizalmamat.Nagyon szeretem nem szeretnék szakítani, de nem akarom hogy hülyének nézen mert nem vagyok bohóc.
Még nem tudja hogy tudom a valódi igazságot.Nem tudom hogyan adjam a tudtára.
Mivel a haverja árulta el mert nagyon rafináltan kérdeztem ő meg bevallotta, és aztán már mondott mindent magától.
okés hogy nem csalt meg meg semmi, de azért ha én nem mehetek akkor ő se menjen mivel ez így a fair.
Nehéz eset lehettek
Egy hazudós fiú és egy féltékeny lány, nagyon rossz párositás.
Én nem erőltetném tovább a dolgot, ha nem most, akkor legközelebb biztosan vége lesz.
hát erre nem lehet sokmindent írni. ha igazat mond a haverja és nem csalt meg akkor egy gennyláda hazudozó és ez nem egyszeri alkalom az biztos!!!!!!!!!!
ha meg mégis történt valami akkor érthető a hazudozás de akkoris egy köcsög. :S
én nem látok sok reményt. de semmiképp ne szakíts amig ki nem tisztázod a helyzetet!!!!
Köszönöm legfőképp az utolsónak.
Egyébként nem, egyáltalán nem vagyok féltékeny betegesen biztosan nem hanem egészséges féltékenység.
Viszont azt hogy a képembe belehazudjonak azt nagyon nem türöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!