Mit tehetnék apámmal?
Apám egy tanult, főiskolás ember, nem alkoholista teljesen jól nevelt, de a családban elviselhetetlenül él.
Nem lehet kritizálni, azt hiszi ő a főnök, pedig a való életben másnak mindent megcsinál csak velünk, és főleg velem ilyen ( fia vagyok).
Egyszerűen ha hozzászólok hogy ne kapcsolgassa állandóan a tévét vagy akármiért.
Írtózatosan makacs, mit tehetnék vele ?
A válaszai általában : Szarom le, élj úgy ahogy akarod, csapjatok agyon és ilyen szépségek.
Mit tehetnék? Komolyan mondom nekem már a lelkiállapotomat teszi tönkre, stresszben vagyok ez miatt
Ha nem szólok hozzá, akkor nincs is baj nézi a tévét állandóan stb
De ha békénhagyom akkor meg sosem fog megváltozni, a tévé meg a könyvek a családja, ha szólunk neki hogy hagyja abba akkor meg mindjárt megy a vita hogy ő márpedig ezt csinálja és kész .
Egyedül pénzügyekben lehet vele beszélgetni pl arról hogy mi történt velem aznap esélytelen...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!