Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tehetnék apámmal?

Mit tehetnék apámmal?

Figyelt kérdés

Apám egy tanult, főiskolás ember, nem alkoholista teljesen jól nevelt, de a családban elviselhetetlenül él.

Nem lehet kritizálni, azt hiszi ő a főnök, pedig a való életben másnak mindent megcsinál csak velünk, és főleg velem ilyen ( fia vagyok).

Egyszerűen ha hozzászólok hogy ne kapcsolgassa állandóan a tévét vagy akármiért.

Írtózatosan makacs, mit tehetnék vele ?

A válaszai általában : Szarom le, élj úgy ahogy akarod, csapjatok agyon és ilyen szépségek.

Mit tehetnék? Komolyan mondom nekem már a lelkiállapotomat teszi tönkre, stresszben vagyok ez miatt

2013. febr. 10. 14:12
1 2
 1/13 Ant39 ***** válasza:
Szerinted egy felnőtt embert lehet még "nevelni"?
2013. febr. 10. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. febr. 10. 14:59
 3/13 A kérdező kommentje:
18 éves
2013. febr. 10. 15:07
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem igen lehet már megváltoztatni egy ennyi idős embert. Egyenlőre még nem is tudsz elköltözni gondolom otthonról ha csak 18 éves vagy.
2013. febr. 10. 15:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne szólj neki vissza, hagyd rá, akkor elkerülöd a további balhét!
2013. febr. 10. 15:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, de az apám, nem lehet megcsinálni hogy egy házban élünk és nem szólunk egymáshoz egész nap. Változás kellene mert így mivel sajnos ilyen a természetem magamba tartom ezt a sok stresszt...
2013. febr. 10. 15:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Vannak ugynevezett "józan bolond" öntörvényű,szekánt emberek. Apád is ezek közé tartozhat. Amíg ő nem látja be, hogy nem lehet egy családban így élni /nem is érdemes!/, nem fog változni. Valószinű te fogod húzni a rövidebbet és a többi családtag. Minél előbb hagyd el a családi fészket.
2013. febr. 10. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
De nem azt mondom, hogy ne is beszéljetek egymással, hanem csak ha látod, hogy újabb patália van előkészületben akkor ne hergeld!
2013. febr. 10. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:
az én Apukám ugyanilyen volt. (meghalt sajnos két éve). Én elköltöztem otthonról, és azzal jobb is lett a viszony. Anyukám halálába belebolondult szó szerint, egész nap csendes volt, és teljesen ellentétje volt annak, mint azelőtt... Hát azt kívántuk az öcsémmel, hogy bárcsak olyan öntörvényű lenne, mint régen, mert akkor tudtuk volna, hogy jól van..
2013. febr. 10. 15:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Ha nem szólok hozzá, akkor nincs is baj nézi a tévét állandóan stb

De ha békénhagyom akkor meg sosem fog megváltozni, a tévé meg a könyvek a családja, ha szólunk neki hogy hagyja abba akkor meg mindjárt megy a vita hogy ő márpedig ezt csinálja és kész .

Egyedül pénzügyekben lehet vele beszélgetni pl arról hogy mi történt velem aznap esélytelen...:(

2013. febr. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!