Mit tehetnék? Tanácstalan vagyok. Szakítsak? :S
szerintem ne szakíts vele. érthető a barátod részéről a habozás, hisz igen, fiatalok vagytok még, és én meg örülök h nem dobtad magad csak úgy oda, de a srác meg megőrül érted h pl. meztelenül lát, vagy ha csak pettingeltek, és szerintem alig tudja visszafogni magát. ezt onnan tudom, h én 18 voltam és rám egy évet várt a barátom, de ahogy utólag elmesélte, néha annyira nehéz volt visszafognia magát, h az már majdnem fizikailag fájt neki.
szerintem beszéld meg vele, mondd h átérzed amit érez, és másfél év ide vagy oda, mégis csak 16 éves vagy... illetve gondolom már pettingeltek, vagy csináltok vmit ami még nem szex, de majdnem az :) abban légy egy kicsit bátrabb, mondd meg mi esne jól neked és meglátod a végén úgy beindít a srác, h már gondolkodni se fogsz tudni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!