Ti a gyereketekert eltudnatok viselni a bezartsagot es az alarendelt szerepet?!
Szoval arrol van szo,hogy az en ferjem nem csak csaladfo,hanem egyben fonokom is!Nem mehetek dolgozni,egy szo nem lehet az enyem,ha egyet pityent mar is elokell teremtenni amit akar!Ha itthon van egy percre nem tudok leulni,mert felszogalonak kepzel!
Cukraszdakba meg jatszoterekre jarunk vasarnaponkent!Nyaron nem hogy strandrol de meg rovid szoknya vagy nadragrol szo sem lehet!ha valamilyen kosossegbe megyunk pl:eskuvo,keresztelo,szilveszterezni,annak ellenere hogy mindenki tancol mi ulve nezzuk oket egesz este s meg koccintani sem lehet egy pohar alkoholos itallal, sertes hust azt meg a hazba se vihetek be.mondjuk egyertelmu tole hisz muzulman vallasu,csak arra lennek kivancsi hogy ti mindezt elturnetek csak hogy a gyermek az apjaval lehessen?!Es mert fenyeget,ha elvalni akarok akkor a gyereket elveszitem!szerintetek rossz anya vagyok ha egy kis szabadsagra vagyom?!Nagyon szeretem a gyermekem es nem akarom ot elvesziteni,de mar belevagyok betegedve ebbe a bezartkozott eletbe(3eve)!Barataim akiknek ugyancsak muzulman a ferjuk,dolgozhatnak meg mindent,de az enyem nem kepes felfogni,hogy milyen rossz igy nekem egesznap csak a hazba...takaritas,fozes,vasalas...!Ha leulok vele megbeszelni a dolgokat csak nevet rajtam,soha nem veszi komolyan amit mondok es serto megjegyzesei vannak, hogy buta vagyok meg kicsapongo eletre vagyok mikor gyerekem van,hogy milyen anya aki ilyenekkel jon elo,amikor egy anyanak csak a gyereke elete kellenne szamitson!Ha elhivom setalni az abbol all hogy a autoval ketszer megkeruljuk a varost kozben o csak telon szorakozgat a haverjaival!Most sokatokba megfogalmazodik a kerdes miert mentem hozza ha tudtam muszlim?Mert akkor nagyon is mas volt,torodo minden kivansagomat leste es probalta teljesitenni es nem kell rogton a penzre gondolni,mert amikor megismertem meg dolgoztam!Fulig szerelmes voltam es hamar beleestem a hazassagba,egy gyerek volt mindig az almom tehat nem is vedekeztem,mert szerettem es az egy amit nem banok ebbol a kapcsolatbol!es annak ellenere,hogy most egy vasam sincs kepes vagyok arra,hogy valtoztassak csak az a felelem all az utamba,hogy nehogy elvegye tolem a gyereket!
Probalj meg elmenni dolgozni. Mondd meg a ferjednek, hogy "ideiglenesen" el szeretnel menni dolgozni. Kerjed es ne koveteld. Csak egy kis idore. 3-6 honap. Azalatt hozzaszokhat es nem fog felni. A munkaval meg jogokat vivsz ki Magadnak egybol, mert ott meg a Pasik csapni fogjak a szelet Neked es a ferjed versenyhelyzetbe kerul es egybol kedves lesz Veled ujra.
En ezt azert eloszor megprobalnam, mielott valason meg menekulesen gondolkodnek.
Jó, mindenhol vannak ilyen fanatikusok, a kérdező abban hibázott, hogy nem adott elég időt arra, hogy kiismerje meg megnézze, a családjában mik a szokások. Nekem is muszlim a párom, 2 éve vagyunk együtt,se házasság se gyerek,ő Ausztriában született és nőtt fel, a tesója felesége muszlim akart lenni,elkezdett fanatikus lenni,ilyenek,hogy 38fokban is kendőt meg hosszú ujjú pulcsit akart hordani,a tesója (vagyis a muszlim! férje) szólt rá,hogy nem egy csuhást vett feleségül,ne égesse az utcán,inkább ne is legyen muszlim. Szóval van ilyen is,olyan is. Az ő baráti körükben sem így működik.
Kérdező,te viszont vigyázz a férjeddel,mert ha kiszagolja,hogy válni akarsz,tuti jól megver. Mindent csak titokban intézz,bár biztos nehéz lesz megoldanod. De valahogy csak sikerül megoldanod. Az jó,hogy a gyereknek csak magyar útlevele van,remélem nincs neki titokban egy szír is, túrd fel otthon a házat, a férjed úgysincs otthon. És senkinek ne beszélj a terveidről,lehetőleg ezt a kérdést is töröld,meg az előzményeket is,nehogy a férjed meglássa.
Megtalaltam ezt a sztorit..
Mi lett veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!