Ti a gyereketekert eltudnatok viselni a bezartsagot es az alarendelt szerepet?!
Szoval arrol van szo,hogy az en ferjem nem csak csaladfo,hanem egyben fonokom is!Nem mehetek dolgozni,egy szo nem lehet az enyem,ha egyet pityent mar is elokell teremtenni amit akar!Ha itthon van egy percre nem tudok leulni,mert felszogalonak kepzel!
Cukraszdakba meg jatszoterekre jarunk vasarnaponkent!Nyaron nem hogy strandrol de meg rovid szoknya vagy nadragrol szo sem lehet!ha valamilyen kosossegbe megyunk pl:eskuvo,keresztelo,szilveszterezni,annak ellenere hogy mindenki tancol mi ulve nezzuk oket egesz este s meg koccintani sem lehet egy pohar alkoholos itallal, sertes hust azt meg a hazba se vihetek be.mondjuk egyertelmu tole hisz muzulman vallasu,csak arra lennek kivancsi hogy ti mindezt elturnetek csak hogy a gyermek az apjaval lehessen?!Es mert fenyeget,ha elvalni akarok akkor a gyereket elveszitem!szerintetek rossz anya vagyok ha egy kis szabadsagra vagyom?!Nagyon szeretem a gyermekem es nem akarom ot elvesziteni,de mar belevagyok betegedve ebbe a bezartkozott eletbe(3eve)!Barataim akiknek ugyancsak muzulman a ferjuk,dolgozhatnak meg mindent,de az enyem nem kepes felfogni,hogy milyen rossz igy nekem egesznap csak a hazba...takaritas,fozes,vasalas...!Ha leulok vele megbeszelni a dolgokat csak nevet rajtam,soha nem veszi komolyan amit mondok es serto megjegyzesei vannak, hogy buta vagyok meg kicsapongo eletre vagyok mikor gyerekem van,hogy milyen anya aki ilyenekkel jon elo,amikor egy anyanak csak a gyereke elete kellenne szamitson!Ha elhivom setalni az abbol all hogy a autoval ketszer megkeruljuk a varost kozben o csak telon szorakozgat a haverjaival!Most sokatokba megfogalmazodik a kerdes miert mentem hozza ha tudtam muszlim?Mert akkor nagyon is mas volt,torodo minden kivansagomat leste es probalta teljesitenni es nem kell rogton a penzre gondolni,mert amikor megismertem meg dolgoztam!Fulig szerelmes voltam es hamar beleestem a hazassagba,egy gyerek volt mindig az almom tehat nem is vedekeztem,mert szerettem es az egy amit nem banok ebbol a kapcsolatbol!es annak ellenere,hogy most egy vasam sincs kepes vagyok arra,hogy valtoztassak csak az a felelem all az utamba,hogy nehogy elvegye tolem a gyereket!
Utolsó válaszoló, ha felvetted az iszlámot, akkor éljed aszerint az életed és ne akard rátutymálni senkire.
Nem kell, ahhoz Koránt "olvasni", hogy tudjunk élni.
19:42-nek:Senkire nem tukmalok ra semmit sem.Olvasd figyelemesebben amit irtam.
A kerdezonek:
Ahogy a valaszodbol kiderult,csak a papirok kellettek neki.
Megirnad,hogy jelen pillanatban hol eltek?
Valódi hithű muzulmán nem vesz el keresztény nőt, csak ha áttér az ő vallására. A te férjed, úgy látszik, csak azokat a vallása által diktált törvényeket tartja be, amelyek előnyére szolgálnak.
BÁRMELYIK európai országban kapcsolatba tudsz lépni a Magyar Követséggel vagy konzulátussal (esetleg anyukád útján, ahogy írtad), ők aztán megvizsgálják az ügyedet és a legtöbb esetben segítenek is abban, hogy az illető ország bíróságához fordulhass. Csak arra vigyázzm ce nagyon, hogy nehogy Szriába menj, vagyy a férjed vigye oda a kicsit! A "Lányom nélkül soha" (franciául "Jamais sans ma flle" a címe) könyvet tényleg el kellene olvasnod. Ha megírod, melyik országban élsz, talán könnyebben segíthetünk az adminisztrációs, hivatalos eljárásokban!
Szegényke...
Mivel normális ember vagyok, természetesen nem.
Én azt gondolom, mindenki a maga kultúrája bélivel kezdjen, mert a felbukkanó különbségeket könnyebb összehangolni, mint egy teljesen más szokásrendszerből adódóakat.
Egyébként nem véletlen, hogy az arab világ nem fejlődik sehova sem. Primitív szinten élnek, és gondolkodnak az emberi jogokról.
dikk..ez egy muzulmán zsarnok!!
én főznék neki egy jó kis rántotthúst,és ha nem enné meg a fején landolna az biztos!
húzzon haza oszt ossza az észt ott!
pff majomember!!
Amíg nem tudod a jogaidat, a rád vonatkozó törvényeket, amíg nincs megszervezve a védelmed, addig ne "mutasd meg a lapjaidat" neki.
Addig hízelegj neki, istenítsd őt, mutass mély bűnbánatot. Magyarul színészkedj. Védd magad.
Ha ismered rendesen a korán kiskapuit, mindent tudsz, megvan a kiutazási lehetőséged, akkor teregesd ki a lapjaidat, de azt is ügyvéd jelenlétében.
Mert, ha elmérgesedik a helyzetetek, akkor, még a gyermeked is ellophatja, téged meg agyonver. Légy okos, és furfangos, a szent cél érdekében.
Ő sem viselkedett tisztességesen, mikor udvarolt, ő is hazudott. Légy okos "diplomata".
Én nem, mert nem vagyok olyan ember, aki alárendelődne bárkinek is. Pl. nem mentem volna hozzá egy fél világért sem muzulmánhoz, vagy egyéb hasonló fazonhoz.
Te pedig edd meg azt, amit főztél. Most nyavalyogsz, amikor tudhattad volna előre is, hogy ez lesz belőle. A legtöbb muszlim hasonlóan bánik a nőkkel, nem tudtad? kapcarongyként kezelik őket és szülőgépként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!