Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ti a gyereketekert eltudnatok...

Ti a gyereketekert eltudnatok viselni a bezartsagot es az alarendelt szerepet?!

Figyelt kérdés

Szoval arrol van szo,hogy az en ferjem nem csak csaladfo,hanem egyben fonokom is!Nem mehetek dolgozni,egy szo nem lehet az enyem,ha egyet pityent mar is elokell teremtenni amit akar!Ha itthon van egy percre nem tudok leulni,mert felszogalonak kepzel!

Cukraszdakba meg jatszoterekre jarunk vasarnaponkent!Nyaron nem hogy strandrol de meg rovid szoknya vagy nadragrol szo sem lehet!ha valamilyen kosossegbe megyunk pl:eskuvo,keresztelo,szilveszterezni,annak ellenere hogy mindenki tancol mi ulve nezzuk oket egesz este s meg koccintani sem lehet egy pohar alkoholos itallal, sertes hust azt meg a hazba se vihetek be.mondjuk egyertelmu tole hisz muzulman vallasu,csak arra lennek kivancsi hogy ti mindezt elturnetek csak hogy a gyermek az apjaval lehessen?!Es mert fenyeget,ha elvalni akarok akkor a gyereket elveszitem!szerintetek rossz anya vagyok ha egy kis szabadsagra vagyom?!Nagyon szeretem a gyermekem es nem akarom ot elvesziteni,de mar belevagyok betegedve ebbe a bezartkozott eletbe(3eve)!Barataim akiknek ugyancsak muzulman a ferjuk,dolgozhatnak meg mindent,de az enyem nem kepes felfogni,hogy milyen rossz igy nekem egesznap csak a hazba...takaritas,fozes,vasalas...!Ha leulok vele megbeszelni a dolgokat csak nevet rajtam,soha nem veszi komolyan amit mondok es serto megjegyzesei vannak, hogy buta vagyok meg kicsapongo eletre vagyok mikor gyerekem van,hogy milyen anya aki ilyenekkel jon elo,amikor egy anyanak csak a gyereke elete kellenne szamitson!Ha elhivom setalni az abbol all hogy a autoval ketszer megkeruljuk a varost kozben o csak telon szorakozgat a haverjaival!Most sokatokba megfogalmazodik a kerdes miert mentem hozza ha tudtam muszlim?Mert akkor nagyon is mas volt,torodo minden kivansagomat leste es probalta teljesitenni es nem kell rogton a penzre gondolni,mert amikor megismertem meg dolgoztam!Fulig szerelmes voltam es hamar beleestem a hazassagba,egy gyerek volt mindig az almom tehat nem is vedekeztem,mert szerettem es az egy amit nem banok ebbol a kapcsolatbol!es annak ellenere,hogy most egy vasam sincs kepes vagyok arra,hogy valtoztassak csak az a felelem all az utamba,hogy nehogy elvegye tolem a gyereket!

2013. jan. 18. 11:16
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
èn az elsö lehetöségnél lelépnék
2013. jan. 18. 12:46
 22/45 A kérdező kommentje:

Europai orszagban vagyunk,de nem Magyarorszagon!Itt hazassodtunk ossze,a gyerek is itt szuletett de a Magyar hatosagoknal is be van jelentve a hazassag meg a gyerek szuletese is, valamint a gyereknek csak magyar utlevele van!

Keresztelobe ugy jutottunk el,hogy a fonokenek a gyereket kereszteltek es nyilvan hogy nem mond nemet a fonoknek!

Olvasgatok,keresem a lehetosegeket hogyan tudnek hazamenni es otthon is maradni!A haza menessel nincs is gond csak az hogyha nem jovok vissza feltudd jelenteni gyerekrablasert,legtobben ezzel remisztgetnek!soha nem lesz vege ennek a remalomnak s egyszer nyugodt eletem legyen a fiacskammal,mert hogy ferfi tobb nem kell az biztos!

Font irta valaki hogy en foztem egyem is meg,nem vettem sertesnek,nagyon is igazad van,de mindenki kovet el hibat ez mar az en szerencsetlensegem volt hogy a legnagyobbat hibaztam.

Nem azt varom toletek hogy megoldjatok a problemam csak kivancsi voltam,hogy tenyleg velem van a baj,hogy rossz anya vagyok,mert a sajat eletemre figyelek nem a gyerekere!es gondoltam hatha valaki tudd tapasztalatbol valami jo tanacsot adni de latom senki nem esett meg ilyen godorbe,mint en!DE koszonom szepen a segito valaszokat!Erdeklodni fogok egy csalad megsegito utan es anyukam is azon van hogy otthon keress egy ugyvedet akitol majd megerdeklodi milyen eselyeim vannak a szabadulasra:(

2013. jan. 18. 13:46
 23/45 anonim ***** válasza:
48%

7eve elek egyutt az egyiptomi ferjemmel a legnagyobb egyetertesben.

Gyakorolja a hitet es nem ketelkedem benne ha ugy hozna a sors akkor elvakultta is valna.

Midezek mellett o a legjobb ferj,apa es partner.

Sok kerdes merult fel bennem.Pl miota vagytok egyutt,nova valosi a ferjed,hol eltek,?

A kerdesedre a valasz IGEN vallalnam.

Mindenesetre sokkal konnyebb dolgod lenne ha tanulnad az iszlamot,akkor tisztaban lennel vele,hogy a ferjed nem korlatozhat semmiben azonban Neked mint a felesegenek figyelembe kell venned a kereset.Magyarul jol kell kommunikalnod az O eszkozeivel.

Egy hazassagban a jo kommunikacio nagyon fontos.

Kulonbozo ertekrenddel felnott embereknel pedig kulonosen az.

Probald ki amit ajanlottam es erdeklodj az iszlam irant es meglatod valtozni fog a kapcsolatod a ferjeddel.

2013. jan. 18. 15:25
 24/45 A kérdező kommentje:

Orulok hogy neked volt szerencsed az ezer kozul azt az egyet megtalalni aki elfogadja,hogy kereszteny vagy!Nekem az ilyesmi feller egy 5os lotto nyeremennyel.Koszonom de azt soha nem tennem meg!undorodom az iszlamtol,hisz a ferfiakat tamogatja csak,mintha kiralyok lennenek.tanulmanyoztam egy darabig de egyaltalan nem ertek vele egyett.Vegyuk csak azt a reszt ahol azt irja,hogyha a no nem engedelmeskedik a ferjenek(a nemi eletre gondolok)akkor jogaban all megverni ot!Ez csak egy pelda a sok kozul amit olvastam a koranba es bibliaba szo sincs arol hogy a no a ferje tulajdona!ahogy tudom mindenkinek szabad akarata van es ebbe a nok is bele tartoznak a bibliaba,de a koranba te latad ezt?!ha neked tetszik akkor gratulalok hozza es sok szerencset kivanok!A jo Isten legyen veled meg akkor is ha az o egyetlen ertunk keresztre feszutett fianak hatat forditasz egy olyanert aki erdekekbol kotott hazassagokat,tudtommal 14felessege volt a "szeretett"Mohamednek,koztuk volt egy uralkodo lanya is akit csak azert vett felessegul hogy hatalomhoz jusson.Szanalmas:(

Nekem mindegy mondjuk,de muszlim legyek azt soha,inkabb oljenek meg!

Amugy a ferjem szir allampolgar,ahol ket keresztenyt meggyilkoltak,mert bibliat arultak.es egyiptomban se fernek a draga muszlimok a borukbe,ott is uldozik a keresztenyeket!miert?!mit vetettek nekik a keresztenyek.Van egy kairoi ismerosom o meselt ezekrol,pedig o is muszlim de ami folyik vegbe azzal o sem ert egyett!

2013. jan. 18. 15:58
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, melyik europai országban élsz, de majdnem mindenhol van lehetöség arra, hogy az anya a gyerekekkel védelmet kapjon a férje ellen és szigorúan zárt lakhelyre mehessen, ahová a férj nem juthat be és a gyerekeket sem viheti el.

Onnan kérheted a Magyar Nagykövetség segitségét a hazajutáshoz, a válás kimondásához és a gyerekek elhelyezésének rendezéséhez.

2013. jan. 18. 16:19
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha beadod a válópert, nem lesz alapja a gyerekrablós sztorinak. Különköltöztél, és nyilván a gyereknek az anyja mellett a helye.
2013. jan. 18. 16:40
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

"Ha beadod a válópert, nem lesz alapja a gyerekrablós sztorinak. Különköltöztél, és nyilván a gyereknek az anyja mellett a helye."

EZ igy egyáltalán nem igaz, mert hiába adja be a válópert, amig nem mondják ki a válást és nincs meg a gyerekelhelyezés ADDIG a férjnek ugyanolyan joga van a gyereket elvinni valamerre, mint az anyának.

MEg azért ennyire nem egyértelmü, hogy a "gyereknek az anyja mellett a helye", különben nem létezne gyerekelhelyezési per mint fogalom...

2013. jan. 18. 16:50
 28/45 anonim ***** válasza:
58%

Folytatom,veletlenul elkuldtem.

Szoval elso pillanattol kezdve dolgoztam,kivetel a terhesseg es az azt

koveto idoszak.

Mi is egy europai orszagban,de nem Mo-n elunk.

A ferjem minding is Magyar feleseget akart.

Visszatartani,korlatozni akkor sem tudna ha akarna.

Elso pofon utan mennek a haztol a gyerekkel egyutt(tisztaban van vele),nem Hogy egy kiados veres utan meg szex is legyen!!!

Azt irtad undorodsz az iszlamtol.

Sajnalom mert ezzel egyutt a ferjedtol is undorodsz....

Ezekiel a problemakkal tisztaban kellett volna lenned mielőtt hozzamentel volna.

Mellesleg ha annyira fontos lett volna számodra a vallásod

akkor nem kötet házasságot más hitű egyennel.

A házasság egy elethosszig tartó üzlet adok-kapokkal és nem

a rozsaszin koddel.

Mindenhol vannak jo és rossz emberek és mindenki azzal

jön ki a világba amiben felnőtt,amit otthon látott.

A ferjed ezek szerint csak a rosszat látta otthon.

Sajnálom.Nem fogok semmit sem rad tukmalni az iszlambol,

mert meg van a lehetőséged utánajárni annak ami kegyes Korán

tanít.

A házasság meg azonos háttérrel rendelkező személyek

között is nem mindig működő kepes

2013. jan. 18. 18:13
 29/45 anonim ***** válasza:
71%

Nem lesz könnyü dolgod, csak akkor, ha valóban a férjed értelmes pasas, de a leirtakból nem ugy látszik.

Mindenesetre próbálj segitséget kérni, ott ahol élsz.

Meg is ver? Azok a dolgok melyeket leirtál, attól még nem vagy veszélyben, csak uralkodásnak lehet nevezni feletted.

2013. jan. 18. 18:16
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

18:13-ás vagyok.Ugy kezdtem,hogy folytatom,mert véletlenül elküldtem.

Mégse küldtem el csak szerencsetlenkedem a telefonnal:):):)

Na,az volt az eleje,hogy a hazassagunk 7.évében felvettem az iszlámot.

2013. jan. 18. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!