Kinti kutya ha megázik, átázik a hóesésben a szőre, ti hogyan szárítgatjátok? Vizesen csak nem hagyhatom kint éjszakára, de a bezártságot viszont nem tűri.
Gondolom van szélvédett, szigetelt kutyaháza. Játék után törölgesd át és csak bemegy, ha fázik...soha nem használja a házát?
Kutyám 2,5 órás séta során a szakadó hóban hasast ugrott a Dunába, mert ügyes gazdija beledobta véletlen a frisbeet, a legjobb korongunkat :( az meg elsüllyedt :O Argos szőre egy merő víz volt már előtte is, úgyhogy minden mindegy volt :D A bőréhez el sem jutott a víz, száraz és meleg volt. A vizes buli után még fél órát sétáltunk.
Itthon amíg elhánytam a latyakot, fél órán át labdázott magában a hóban :) Pedig előző este séta előtt már bekéredzkedett a hideg elől a lakásba :D Ha mozognak, nem fáznak.
Szóval a 3 órás havas ázás után áttöröltem és behoztam a lakásba. Vacsizott, azóta durmol.
Amikor télen kinti kutya volt, akkor séta után kaja, alapos áttörlés és ment alukálni a házába.
Ha a kutyádnak érzed, hogy szüksége lenne egy száraz-meleg helyre, akkor vidd be és fegyelmezd meg, hogy feküdjön nyugton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!