Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyámnak?

Mi baja lehet a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem észre hogy ha odaérek az oldalához egy kicsit húzódik el.Elvittem dokihoz de aztmondta hogy semmit nem talált, semmi baja nincs.Aztán ma amikor simogattam hozzáértem az oldalához (vagyis a hasához)amikor nyűszített egyet és a kezem után kapott.Én végig suliban voltam 3kor érek haza szóval nemtudom mi történhetett.

Mi lehet?Beütötte valahova vagy oldaütött neki valaki?

2012. dec. 4. 15:53
 1/3 Gerendai Noémi válasza:
Lehetséges hogy beütötte .. Az egyik baratnömnek egere van és ha sokaig a kezünkbe tartjuk es utana ott a hasánál az oldalához èrünk megremeg es cincog egyet ... szerintem csak érzékeny ott az oldala .. esetlek csikis xdd de nemhiszem hogy komoly baj :)
2012. dec. 4. 16:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Énis arra gyanakszom hogy beütötte.Érzékeny meg csikis nemigen lehet mert sokszor simogattam ott ahol fáj neki és kifejezettem élvezte.De azért jó tudni mások véleményét is
2012. dec. 4. 16:22
 3/3 dress9dora ***** válasza:
Szerintem beütötte.DE NE LEGYÜNK MINDIG OPTIMISTÁK!!lehet hogy valami komoly bajai vannak a szerveivel.Vidd el mégegyszer egy híres dokihoz !!
2012. dec. 11. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!