Szerintetek keverék, vagy tisztavérü mopsz? /kép/
Figyelt kérdés
Hozzámkerult egy kiskutyus, természetesen megtartom bármilyen fajta is, úgy kaptam mint "mopsz"-t de tudtommal a mopszoknak a farkuk kunkori, és nincs fehér "csizmácskájuk" és a farkuk vége sem fehér. Szerintem valami kis keverék a drága, mindenesetre nagyon aranyos, de kíváncsi vagyok milyen keverék lehet. ittvan pár kép, kíváncsi vagyok mit mondotok :)
2012. dec. 4. 19:19
2/22 anonim válasza:
Hát nincs sok köze a mopszhoz, de nagyon jópofa!
3/22 A kérdező kommentje:
Igen, ám nembánom, nekem még jobban tetszik mint a tiszta mopsz :)))
2012. dec. 4. 19:24
4/22 A kérdező kommentje:
jaa elfelejtettem írni. mopsz anyukától van :) úgyhogy némi koze azért van hozzá ;)
2012. dec. 4. 19:26
5/22 anonim válasza:
Biztos, hogy nem fajtatiszta, de nagyon aranyos. :) Még jobb is talán, hogy nincs annyira benyomott orra meg kidülledő szeme, mint egy fajtatiszta mopszinak.
6/22 A kérdező kommentje:
köszi, ezek még egy hónappal ezelőtti képek am, mostmár sokkal formásabb. a szeme sem olyan kis "bandzsi" már mint ezeken a képeken:)))
2012. dec. 4. 20:21
7/22 anonim válasza:
Apuka meg boxer? :) Mondjuk az kicsit nagy lenne egy mopsz szukához...
8/22 anonim válasza:
Pedig nekem is a boxer ugrott be róla. :)
9/22 anonim válasza:
Nekem full boxer jött le első ránézése :) De nagyon édes :)
10/22 anonim válasza:
Az biztos hogy keverék, de nagyon jól sikerült kiskutya. Formás feje van, meg mindene helyes. Még jobb mintha mopsz lenne, lehet nem fog annyira szenvedni se az időjárástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!