Szerintetek keverék, vagy tisztavérü mopsz? /kép/
Figyelt kérdés
Hozzámkerult egy kiskutyus, természetesen megtartom bármilyen fajta is, úgy kaptam mint "mopsz"-t de tudtommal a mopszoknak a farkuk kunkori, és nincs fehér "csizmácskájuk" és a farkuk vége sem fehér. Szerintem valami kis keverék a drága, mindenesetre nagyon aranyos, de kíváncsi vagyok milyen keverék lehet. ittvan pár kép, kíváncsi vagyok mit mondotok :)
2012. dec. 4. 19:19
11/22 anonim válasza:
Szerintem sokkal szebb, mint a mopsz. Valszeg van benne az is, de nagyon cuki, örülj neki, hogy ilyen. Én azt hallottam az állatorvosnál, hogy a mopszoknak sok eü-i problémájuk van , főleg légúti betegségek.
12/22 anonim válasza:
Nekem is sokkal jobban tetszik, mint a mopsz. Sokkal egészségesebben néz ki, hogy nincs annyira benyomva az orra, és a szeme sincs úgy kidülledve. Tényleg nagyon aranyos. :)
14/22 A kérdező kommentje:
Jééé köszönjük, ám énis örülök annak, hogy ilyen :))) Azértis érdekel mivel lehet megkeverve :D
2012. dec. 5. 12:00
15/22 anonim válasza:
Nem teljes mopsz, de van benne egy kicsi.
Aranyos, jópofa.
Nagyapám meg mopszokat tenyészt. :D
17/22 anonim válasza:
Amikor megnéztem a képeket, jobban hasonlítottam az én Boxeremhez, mint egy Mopszhoz. De ha az anyuka egy mopsz, szerintem nagy lenne hozzá egy boxer kan. De szerintem nagyon szép így is, sőt, jobban tetszik, mintha fajtatiszta mopsz lenne. Nagyon aranyos kutyus! Sok sikert hozzá! :)
18/22 anonim válasza:
Mopsz és boxer keverékre tippelek én is, közepes testű lesz! Nagyon helyes!
19/22 anonim válasza:
Kép alapján nekem is a boxer ugrott be, de ha a "végei" fehérek, akkor az nem lehet. Én talán beaglere tippelnék. De nagyon helyes, sokkal szebb egy mopsznál!
20/22 anonim válasza:
Valószínüleg keverék de lehetséges, hogy betegesen sovány szegényke, vagy csak ilyen típusu mopszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!