Tengerimalac és egy mopsz keverék nem fogja bántani egymást?
Figyelt kérdés
jelenleg van egy tengeri malacom de szeretnénk venni egy kutyát mopsz keveréket. nem fogják bántani egymást, mármint a kutya a malacot?2012. máj. 18. 07:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb állatot össze lehet szoktatni. Vedd a malackát az öledbe, és engedd, hogy a kutyus megszagolgassa. De azért a kutyusra is figyeljen valaki közben. Szerintem úgyis látni fogod, ha "szimpatizálnak" egymással. Az első napokban azért figyelj rájuk (gondolom azért kérdezed, mert a malacka a lakásban szabadon mászkálhat) aztán ha semmi agressziót nem mutatnak egymás iránt, akkor már össze is szoktak.
Egyébként a mopsz nem vadászkutya, szóval szerintem nem lesz gond.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ amúgy a malacka nem mászkálna szabadon a lakásban:) ment a zöld kéz:);)
2012. máj. 18. 08:19
3/4 anonim válasza:
......az elős leírta a lényeget, annyit még hozzátennék, hogy ha együtt vannak akkor is mindig figyelj rájuk!
4/4 anonim válasza:
Ha a mopsz nincs elkényeztetve, és első pillanattól kezdve megtiltod neki a vadulást a malac körül, akkor nem lesz gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!