Van olyan név, amit ki nem állhatsz mert rossz élményed volt egy olyan nevű emberrel?
Nálam az Irén név ilyen. És bár az Ivett/Yvett nevet nem utálom, mégis eddig csak beképzelt Ivettekkel hozott össze a sors.
És nektek?
Máté: a suliban volt egy ilyen nevezetű, és annál gonoszabb, képmutatóbb, bárgyúbb embert nem ismerek.
Anita: az összes, akit ilyen névvel ismertem, ostoba proli pitsa volt.
nálam a Vivienek a beképzeltek, ill. a Laurák. egyetlen üdítő kivétellel találkoztam.
Nincs.
Ahogy jobban belegondoltam, az Ákos és az Erika lenne ilyen, mert nincsenek jó élményeim ezekkel a nevekkel.
De inkább hangzás szerint lesz kedvelt vagy kevésbé kedvelt számomra egy név, nem emlékek miatt.
Továbbra is szépnek találom az Ákos és az Erika neveket.
Eszter, pedig nincs akit annyira utálnék..de egyszerüen ráz tőle a hideg (pedig öcsém az lett volna, ha lánynak születik....brrrh)
Zsanett: csak bunkó, ostoba, képmutató, vagy ribanc "Zsani"-kat ismerek
Ivett: csak most mindenki emlegeti, a névvel nincs bajom, de az én ismerősöm is ribi+ képmutató, tetejébe gonosz is (név kötelez..)
Én Orsolya vagyok, valaki írta...miért?
Elvira - Fura, alsóban nekem is volt egy ilyen nevű tanárom. Konkrétan ő volt az osztályfőnököm. Azóta is ráz a hideg ha meghallom.
Tamás - Van egy ilyen nevű, nagyon egoista, önző, bunkó és olyan "leszarok mindent ami rossz nekem" típusú osztálytársam, aki valamiért régen kiszúrt engem "prédának" és azóta is csesztet. Már a nevétől is frászt kapok.
Más ilyen név nincs, általában a hangzásuk alapján ítélem meg a neveket.
Utólag bocsánat a fent említett nevek tulajdonosaitól! :)
Amiket utálok :
Ármándó, Rikárdó, Dzsesszika, Andzselina, Huán, Márió és mostanság a Jázmin is cigányos és a Vanessza, Ramóna is
Amiket imádok :
Klaudia, Natasa, Patrícia, Katye (Kéti),
Bence, Krisztián, Patrik, László
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!