Van olyan név, amit ki nem állhatsz mert rossz élményed volt egy olyan nevű emberrel?
Figyelt kérdés
Nálam az Irén név ilyen. És bár az Ivett/Yvett nevet nem utálom, mégis eddig csak beképzelt Ivettekkel hozott össze a sors.
És nektek?
2012. okt. 1. 14:58
1/38 anonim válasza:
Péter: alapvetően szép név lenne, de az összes Péter ismerősöm egy p*cs (elnézést a jelenlévő Péterektől).
3/38 anonim válasza:
Erika. Pedig most a főnököm és kolléganőm is az, velük jóban vagyok, de ez a név nekem mumusom. Meg a Petra.
5/38 anonim válasza:
Gréta, Aliz, Blanka mintha kutyák lennének sajnos minden ismerősöm szemét ribanc ilyen névvel...persze eu nem zt jelenti hogy Magyarországon ezzel a névvel él nők mind azok, nem lenézem őket ez az én saját tapasztalatom, minden kivétel erősíti a szabályt :)
6/38 anonim válasza:
László, Dániel, Dávid...xD vmiért mind1ik beképzelt .... Tisztelet a kivetelnek
8/38 anonim válasza:
A Dávidot imádtam egykor,de él egy 15-6 éves homoszexuális a falunkban,azóta azt utálom.
És a Dénest,egy összetört szív miatt...:)
9/38 anonim válasza:
Bonaventúra, Patrícia. Ismerek ilyen nevű csajokat és mindegyik egy kiélt ribi.
10/38 anonim válasza:
Anita
az összes Anita ismerősöm buta, vagy ri.nc(nem "elfogultság" ) :)
maga a név is nekem annyira buta név.
Edina se jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!