Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van olyan név, amit ki nem...

Van olyan név, amit ki nem állhatsz mert rossz élményed volt egy olyan nevű emberrel?

Figyelt kérdés

Nálam az Irén név ilyen. És bár az Ivett/Yvett nevet nem utálom, mégis eddig csak beképzelt Ivettekkel hozott össze a sors.

És nektek?

2012. okt. 1. 14:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és én is ismerek s****fej Ivettet, szóval lehet, hogy általános jelenség...
2012. okt. 1. 16:43
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Elvira - volt egy ilyen nevű tanárnőm, maga volt a megtestesült gonosz. Még a többi tanár is utálta (kivéve az igazgatót, puszipajtások voltak). Ha meghallom, hogy valakit Elvirának hívnak, nem tehet róla, egyből ő jut az eszembe.

Szabina - eddig mindegyik akit ismertem beképzelt ribanc volt. Várom a kivételt (komolyan, nem szeretnék csak ilyen Szabinákat ismerni).

Dániel - eddig egy kivétellel pszichopatákkal hozott össze a sors.

Ellenben olyan nevek is vannak, amikről eddig csak pozitív élményem volt

2012. okt. 1. 17:02
 23/38 anonim ***** válasza:
79%

Viktoria.Eloszor csak egyel volt gondom, de sajnos talalkoztam megegyel es rosszabb mint a masik.Sajnos ma nagyon felkapott nev lett engem meg a hideg raz ha meghallom ezt a nevet.

Ivettbol en is egy bunkot ismerek.

2012. okt. 1. 17:14
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy Elvira nevű tanárnővel nekem is meggyűlt a bajom.Nem volt kifejezetten gonosz, inkább alattomos és képmutató.Engem nagyon nem csípett, bár csak finoman mutatta ki, de így is észrevettem és megutáltam.Más Elvirát nem ismerek, amúgy sem tetszik ez a név, számomra túl mesterkélt,"merev" hangzása van.

Erzsébetek közül is kifogtam néhány nehéz esetet.Többnyire szorgalmas mártírok ők, meg "mindent jobban tudnak" és ez borzasztó idegesítő egy idő után.

Az Ilona névvel pedig nem volt bajom, mindaddig, amíg egy Ilona nevű kiállhatatlan kollégával össze nem találkoztam, most már még a nevet is utálom.

2012. okt. 1. 17:25
 25/38 anonim ***** válasza:
91%

Dóra.

Mind beképzelt, undok, "ki ha én nem" lány volt, akivel találkoztam.

2012. okt. 1. 18:35
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Barbara, Nikolett, Éva

A legtöbb ilyen nevű ismerősöm, beképzelt és/vagy egy igazi ribanc.

2012. okt. 1. 18:37
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, nekem is volt egy bunkó Ivett osztálytársam :D Meg Nikolett is
2012. okt. 1. 19:42
 28/38 anonim válasza:
60%
Patrik.. fúúj az egyik fiúm volt Patrik és egy hatalmas fa.z volt! :P
2012. okt. 1. 19:57
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Eszter, mind középsuliból, mind munkahelyről jutott nekem egy ilyen sorscsapás :-D
2012. okt. 1. 20:16
 30/38 anonim ***** válasza:
95%
ezek szerint a név tükrözheti az ember személyiségét? Egyébként Gabriella vagyok :))
2012. okt. 1. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!