Írnál olyan neveket ami azért nem tettszik mert rossz élményed volt egy ilyen nevű emberrel?
Szerencsé vagy ha nincs ilyen neved.
Nekem az Anikó(férjem exneje)
Háát, nos: Nem mondom, hogy utálom, de nem kedvelem (már) őket, mert nincs kellemes élményem velük kapcsolatban, megbántottak, megaláztak, csalódtam bennük, vagy csupán nem szimpatikusak:
Bettina ---> Nagyképű, szinte mindenkit kibeszélő, lenéző, kétszínű. (De van másik Bettina nevű barátnőm, akit viszont nagyon bírok).
Alex ---> Ex barátom. Inkább hagyjuk, hogy konkrétan miért.
Alexandra ---> Egyik unokatesóm, nagyot csalódtam benne. :-S
Etelka ---> Egyik nagynéném, nagyot csalódtam benne. :-S
Gergő ---> Volt osztálytársam. Csúfolódó, öntelt srác.
Gábor ---> Olyan élmény, amit inkább nem osztok meg.
Leginkább ők. De már túltettem magam ezeken a dolgokon. Nem is haragszom már rájuk, de nem szívesen szeretnék találkozni velük. Persze attól még a felsorolt nevek közül attól még más emberek ugyanazzal a névvel még aranyosak, kedvesek lehetnek. :-)
Cintia-lenyúlta a pasimat :(
Nikolett-eleinte barátnők voltunk, aztán most ugyanabba az osztályba járunk, de mióta 1 suliba kerültünk már nem beszél velem, és sokkal népszerűbb mint én ráadásul néhány más kisebb dologgal is megbántott, de lehet, hogy ezek neki fel sem tűntek :(
Regina, Petra, Réka...csak ribizliket ismerek ilyen névvel.
Gábor, egy csúnya pasiügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!