Írnál olyan neveket ami azért nem tettszik mert rossz élményed volt egy ilyen nevű emberrel?
Gyerekek, mi van az Alexekkel?? Mind ilyen gonosz?
Nekem is Alex - ex barátom, ha a nevet nem is annyira de őt nagyon utálom. Eleinte bele voltam zúgva a nevébe és még most is tetszene, csak mindig rá emlékeztet.
Zsaklin - beképzelt és ráadásul buta mint a föld, de ez a név egyébként is ocsmány szerintem.
Ágnes - kettőt is ismerek, egó az egekben szindróma
Tímea, Zsófia, Dorina, Dóra, Borbála, Eszter (ez duplán is:D), Krisztina - hülye p.csák
Klaudia - szintén buta és beképzelt (hű mennyi ilyen embert ismerek:D)
Anita - detto
Ádám - idegesítő, de rettenetesen
Hát kb. ennyi :D Persze a legtöbbre nincs okom haragudni, csak idegesítenek :P
Ágnes-általánosban ronda beképzelt kis pics@ volt, utáltam nagyon
Klaudia-középsuliban utálatos, rosszindulatú hazug disznó volt
Ildikó-munkahelyen sokat beszélt, csak maga érdekelte és hülye volt
Noel - Átbassszott, exem...
Petra - vele csalt meg a mostani párom... (szerdán derült ki, de jóh... )
Bális Adrienn - egy cigány ribanc, aki engem cigányozott, és amikor vissza szóltam neki, akkor megfenyegetett,hogy meg fog verni...
Bettina - Bális Adrienn volt a csatlósa...
mm.asszem ennyi.
egyszerűen nem tudom miért, de eddig akárhol Anita nevű lánnyal találkoztam, az mind olyan ostoba liba volt, hogy ihaj.
fiúk közül a Máték a köcsögök, több ékes példa, az egyik pld gimiben szemétkedett velem.
a másik nagy dilemmám: eddig nagyon tetszett a Viktória név, ezt szerettem volna adni a lányomnak. most derült egy közeli ismerősömről, aki szintén ezt a nevet viseli, hogy egy prosti. de szó szerint. konkrétan 20-30 ezrekért elmegy pasikkal... ez most kicsit elbizonytalanított...
Regina-buta p.csa még általánosból
Vanda-hatalmasat csalódtam benne
Csaba - az összes Csaba retardált, akit ismerek
Vivien - egy hülye ribanc:D
Tünde, Erzsébet, Mária, Csilla, Ágnes, Krisztina, Andrea
Ha meghallom ezeket a neveket a hideg ráz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!