Van nagyon rossz kórházi élményed? Én most 2 hetet feküdtem majdnem a belgyógyászaton, rémes volt.
Én pedig kb. 2 órája jöttem a kórházból. Elköszöntem a nagynénémtől...:(
24N
Nekem egy tragikus élményem köthető a kórházoz. Akkor törént amikor 7 éves voltam,egy doktor molesztált. másnap szoltam az apámnak róla. azóta ő is molesztál.
13/N
Igen, nekem csak(!), ahol meghaltak a nagyszüleim, az egyiknél még a várost is gyűlölöm, a másikat sajna, ha haza megyek sokat látom..
Egyszer hosszabb ideig voltam kórházban, kiskoromban az nagyon megviselt, még álmomban is beszéltem..
Volt! Szörnyű!
Vesegyulladással kerültem be 18 évesen nagyon ramaty állapotban. Gondolhatod, hogy a veséseknél nem igazán a korombeliekhez raktak be. 5 idős néni volt a szobatáram és még szépen fogalmaztam. A wc és zuhanyzó undorító volt, én úgy mentem mindig, hogy vittem mindig fertőtlenítő szert. Senki nem foglalkozott velem, több napig ugyanazt a gyógyszert kaptam, amit itthon is szedtem. Aztán leesett nekik, hogy attól nem javulok, kaptam mást. Nem várták meg a kúra végét, és előbb hazaengedtek, mert egy napig nem volt lázam.
1 hét otthon, szintén visszaestem... Közben a sok antibiotikumtól bélgyulladásom is lett. Vissza még egy hétre a kórházba.
Kb 6-7 hétig voltam beteg, de legalább ennyi antibiotikumot is kellett szednem. Nagyon lefogytam és lelkileg is megviselt.
Első éjjel, mikor bekerültem, a mellettem levő ágyon meghalt egy nő és még fél napot ott hagyták letakarva.
Igazából nem akarom tovább taglalni, mindenesetre tényleg nagyon megviselt, ez már van vagy 3 éve. Ha nem jár be hozzám minden nap párom és a családom, én nem bírtam volna. És az a legrosszabb, hogy sosem jártam úgy, mint a legtöbb tini, hogy a derekam kint van, télen még harisnyát is hordtam, és mégis nekem kellett ezt átélnem...
Összesen 2 hetet voltam bent, de ez alatt az idő alatt 3 helyen is voltam, ebből az egyik hely volt felújítva.
Még eszembe jutott, kisgyerekként a mandula műtét az naon megviselt, ha anyuék nm jöttek volna be nehezebb lett volna, mellettem szintén kisgyerekhez alig jártak be, vele másként is bántak a dokik is, sokat sírt..
Később olyan 2.os voltam nm tudták mi bajom, de beutaltak "kivizsgálásra" jó 2hónapba telt..egyszer haza engedtek, hétvégén apum vitt be, járni nm tudtam a fájdalmaimtól..
Aztán vmi olyasmit írták a zárójelentésbe, h felfázhattam és hólyagommal volt gond...^^'
A nagy kivizsgálás közepette volt, h kiírtak az ujjamból vérvételre kb.4óránként, de az elsőtől olyan rosszul lettem, h "lefújták" mennyire örültem!! Meg nm volt étvágyam, és mondták egyek mer infúzióra kötnek..aztán megkérdezték mi a kedvenc ételem és ez mentett meg az infúziótól!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!