Volt már rossz élményed eladókkal kapcsolatban valamelyik plázában?
cosmosba..beleszerettem egy felsőbe és nem akarta levenni a babáról nekem és bunkó stílúsba persze,míg más boltba mindig leveszik nekem:/
árkád: Van egy bolt nem tudom a nevét,ilyen diszkósabb ruhák vannak és nem száll le rólam az eladó ha bemegyek,rámerőlteti a ruhákat hogy próbáljam fel hiába csak körülnézni megyek be,ha meg nem akarom felpróbálni akkor meg lenézően viselkedik. Azóta se mentem be oda.
Rossmann,DM: megőrjítenek a biztonsági őrök tenyérbemászóan követi a szemével mikor mit csinálok,tök kényelmetlenül érzem magam!
New yorker: Párom még mikor iskolába járt és utána mentünk be átkutatták a hátizsákját,ami szörnyen megalázó dolog.
Hirtelen ennyi jutott eszembe,de biztos volt még anno:)
Elég sokszor találkoztam bunkó hangvételű eladókkal, de ezek szépen halványodnak mindig a memóriámban. Ami konkrétan megmaradt, hogy régebben sokat mászkáltunk a barátnőimmel a Váci utcában, ott azért sok tahó eladó volt...
Egy konkrét esetet tudnék kiemelni, ami igazából az én hibám, a sorban álltunk a kasszánál mikor bemondták, hogy záróra, de olyan angol akcentussal, hogy nem tűnt fel vagy 2 percig, hogy ez angol akar lenni... Megjegyzetem a barátaimnak, hogy milyen égő, hogy pont itt, ahol a város legtöbb turistája mászkál kell ezt csinálniuk, nekem pedig nem tűnt fel, hogy a kasszánál mondta be a nő, és meghallotta. Na, ott konkrétan úgy elhordott mindennek, hogy a sorban álló idegenek is kiálltak mellettem... Értem én, hogy mindenkinek lehet rossz napja és én "kezdtem" még ha nem is szánt szándékkal de azért mégis csak, mint fizető vásárlók voltunk ott.
Ez az idegesítő dm, rossmann biztonsági őr dolog úgy látszik általános. Biztos ki van adva nekik hogy sasoljanak mert a sok apró cuccra nem tudnak csipogót tenni, de azért csinálhatnák úgy hogy kevésbé legyen zavaró. Főleg ha egyedül van az ember, mert akkor egyértelmű hogy követ.
Középiskolás diák koromban volt hogy direkt egyszerre 6-an mentünk és minimum 3 irányba, csak azért hogy a bizt.őr munkáját megnehezítsük.
Kecskeméten a malom kp-ban a mirror fashionban az eladó csaj elég nagy barom. Épp betanította az új pénztáros csajt, én fizettem és valamit elrontott a kártyás fizetésnél ami a nő szerint nyilván evidens volt mert elzavarta a kiscsajt hogy "majd ő megcsinálja" aztán halkan leidiótázta. Nekem is nagyon kellemetlen volt meg a lánynak is. Ráadásul szemmel láthatóan sokkal kedvesebb azokkal a vendégekkel akik vele egykorúak és látszik hogy rühelli a tinédzsereket.
Ez egy helyi noname ruhásüzletben történt. Nagyon szép cuccok vannak mindig a kirakatban, és gondoltam egyszer betérek szétnézni. Egy 55 év körüli kikent-kifent nő volt az eladó, köszönni is nehezére esett, megkérdezte segíthet-e, és mikor mondtam, hogy köszönöm, szétnézek, arról kezdett hadoválni, hogy a mai kis fruskák bejönnek csak szétnézni, meg melegedni az utcáról de semmit se akarnak. Meg, hogy hozzá a gazdag, középkorú nők járnak, akik nagyon sokat költenek magukra. A fiatal kis csitriket meg legszívesebben be se engedné.
Annyi megalázó volt, pedig egyeltalán nem vagyok egy tróger kinézetű, szedett-vetett akárki, számtalan márkás üzletben megfordultam már, de ilyen még nem esett meg velem...
háát, drágáim, én turiba járok, ott mindig fényesre nyalják a kis popsimat, mert legalább 10 rugót otthagyok, igaz ez ott egy vagyonnak számít, nem úgy mint a plázában, ahol 1 cuccnak a felére talán elég az a pénz :) a turiból meg 2 nagy szatyorral jövök haza :D
a dmben tényleg suttyók az őrök, de azzal szoktuk őket kikészíteni, hogy fél órákat tárgyalunk a sikosítóról meg gumikról. ha nem is lép le, legalább észreveszi magát :)
más plázás üzletbe nem járok, nincs szívem 1 vacak pólóra otthagyni a nehezen megkeresett pénzem úgy, hogy az eladó bónuszban még ki is néz az üzletből, csak azért mert nem úgy nézek ki mint egy átlag cicababa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!