Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mennyibe kerül egy testőr? Ha...

Mennyibe kerül egy testőr? Ha a nap 24 órájában mellettem van nagyjából? Ilyenkor egy házban alszunk, vagy, hogy van ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 23:21
1 2
 11/17 anonim válasza:

Az egyik ismerősöm Roman Abramovicsot védi és rengeteg pénzt keres ( ha minden igaz havonta 6,5 millió Ft-ot ).

Rajta kívül még 11 állandó (fegyveres) testőr van Abramovics mellett. Titoktartási szerződést kötnek az Abramovicsot védő testőrökkel, min. 3 nyelven kell beszélniük felsőfokon abból a 3 nyelvből kötelező az angol,német,orosz. Rengeteget kell utazniuk azt mondja az ismerősöm (most is Dél-Afrikába vannak), de rengeteg híres emberrel is találkoznak (látják testközelből). És a szerződésébe olyan pont is van, hogy ha meghalna ( mármint a testőr ) akkor 2 évi fizetését a család megkapja egy összegbe kárpótlásként!

2010. jún. 23. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
ma már olcsóbban is vannak , jóval , én is testőr vagyok koronaőrségből ami nem kis dolog , és egy hónapba 100 ból is kijöhetsz alku kérdése az egész.
2012. márc. 6. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
nem tudom de nekem is kéne egy :D:D:D olyan menő dolog :D
2013. jún. 4. 00:53
 14/17 Somogyi Szabi válasza:
átlagosan 3500 forint (+áfa) egy testőr óradíja, ami életveszélyes fenyegetettség esetén 12 500 forint plusz áfára is emelkedhet.
2013. okt. 28. 13:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Tudtok kérdést feltenni...

Attól függ milyen testőr.. Fegyveres vagy csak egy verőember. Mennyi a dolga milyen veszélyel kell számolnia stb. 24 órát nem lehet kibírni?? A bizti őrök 24-48 ba járnak dolgozni 500ft órabérbe. -Nyilván a testőrök ennyit nincsenek fent de 12-őbe simán őríznek.

Ismertem olyan vállalkozót aki kisvárosban lakott és sose tudta kifizetni a melósait határidőre. Ő 5000ret fizetett egy nagydarab tagnak hogy császkáljon vele. :) Szóval nagy itt a szórás.

2015. jan. 25. 13:59
 16/17 anonim válasza:

Egy személyi testőr bérlése nem olcsó mulatság..

Sokmindentől függ.. Miért? Mennyi időre? Hol? Hány emberrel oldható meg?

Több ismerősöm is hozzájuk fordut, érdemes felhívni és velük egyeztetni.

[link]

2023. febr. 22. 18:38
 17/17 anonim válasza:

Mennyibe kerűl egy testőr?

Mi Személyvédelemmel foglalkozunk.

Ezt nem olyan könnyű hasraütés szerűen meghatározni,

-Miért kell testőr?

-Hol lenne szükséges a személyvédelem?

-Mennyi időre van szükség a testőrökre?

-Elegendő lehet egyetlen testőr?

-Egy alkalom vagy rendszeres kíséretre lenne szükség?

weboldalunon van némi információ, az ottani elérhetőségeken tudnak érdeklődni a pontos árakról..

[link]

2023. jún. 2. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!