Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mennyibe kerül egy testőr? Ha...

Mennyibe kerül egy testőr? Ha a nap 24 órájában mellettem van nagyjából? Ilyenkor egy házban alszunk, vagy, hogy van ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 23:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%
fogalmam sincs,de engem is érdekelnének a válaszok
2009. júl. 26. 23:49
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Próbáltam rákeresni, de a legtöbb helyen azt írja, hogy ez az őrzött személy biztonsági helyzetétől függ. Gondolom, hogy nagyobb kockázatnál több pénzt kérnek...csak tippem van. Szerintem óradíjra dolgoznak és olyan 800-1000 Ft/órát képzelek el. Lehet, hogy túl keveset mondtam.
2009. júl. 27. 00:02
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Mivel a nap 24 órából áll, ezért mindjárt 3 testőrre lenne szükséged (3x8 órában!)...

Hogyan tudna rád vigyázni egy testőr, ha alszik? Márpedig neki is szüksége van pihenésre! :D

3 testőr havi fizetése minimum 3x 3-400ezer Ft-ba belekerülne, természetesen az egyéb költségeket nem számolva, ami az őrzéssel együtt jár.

Van erre a célra havonta 1-1,5 millió forintod? ;]

2009. júl. 27. 00:18
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Alapból kb 5 ezer forintos órabérrel dolgoznak a személyi testőrök.
2009. júl. 27. 00:21
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

az 5 ezres mar azert a nagyon komoly, felső kategória, való igaz, van ilyen is de lehet olcsóbban is találni, főleg ha hosszabb időre állapodsz meg vele akkor azért nem óránként egy 5-ös ....

Én havi fizetést adok neki, fogalmam nincs ez hogy jön ki órára lebontva, majd kiszámolom :)

2009. júl. 27. 07:42
 6/17 anonim válasza:
100%

A fentieket megerősítve, ez egy igen bonyolult téma. Attól függ, mitől tartasz. Kellő technikai őrzés, nem nagy fenyegetettség mellett akár egy testőr is lehet elég, és nem baj ha akkor alszik amikor te. A másik vége a történetnek kb az hogy gépkocsikaravánban közlekedsz és a kertedben fegyveres járőrök vannak...

Tényleg attól függ hogy Te mit tudsz erre kifizetni és az esetleges támadódnak mit éri meg kifizetni hogy a védelmet áttöresse és neked ártson.

2009. júl. 27. 08:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Haveromat két éve 2 testőr 1,2 millióért védte két hétig. Velük aludni nehezen:) Volt nap amikor 24 órába cseréltek volt amikor 12 órába. kockázat hát nem tudom énse tudtam, hogy mekkorába volt. Sokaknak tartozott...
2009. júl. 27. 08:49
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
24 órát nem lehet éberen kibírni, váltják egymást legalább ketten. A fizetés nyilván a kockázati tényezőktől is függ, kiktől, miktől kell védeni.
2009. júl. 27. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:
lakótársam biztonságiőr,testőrködik is néha,1000-1500 körüli órabérrel
2009. júl. 28. 07:28
 10/17 anonim válasza:

szia a nap 24 órájában egy testőr nem ólcsó mulatság az árak változok de nem ólcsó mulatság.

Arra emlékszek mikor melém álitotak testöröket az nagyon sok ba került számithatc ojan 500ezer vagy akár több öszegre is.

2009. aug. 4. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!