Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyjából fél éve vált el.2 gyermeke van és most azon gondolkoznak a volt feleségével milyen beosztás szerint lenne a legjobb a gyerekeket elhoznia. Van bevált tippetek?
Szerintem pénteken vigye el a gyerekeit az ex férj és szombat este vigye..ha ez lehetséges,persze.:)
De amúgy vasárnap is hazaviheti,vagy ha a feleség akar programot szervezni,akkor pénteken elviszitek magatokhoz a gyereket és szombat reggel vigyétek haza..és akkor szombat délután,vasárnap is ott van a feleség előtt a lehetőség:)
az én szüleim is elváltak, a bíróság kiírta, mikor találkozhat velünk apa. a válás ellenére nagyon jó a viszony a szüleim között, így soha nem foglalkoztak a beosztással. nem tudom milyen idősek a gyerekek, mi akkor már elég nagyok voltunk, én 12, tesóm 8 éves.
Nálunk úgy oldották meg, hogy mindig anyával voltunk, de apa jöhetett bármikor. Persze előtte mindig idecsörgött, hogy otthon vagytok, elmehetnék-e 20 percre megnézni őket? Vettem valamit a lányoknak, csak beadnám... elvinném őket 1 pizzára. Ha valami hosszabb programot, kirándulást, nyaralást tervezett apa mindig szólt előre, hogy mikor vinne el minket 1 napra, 2 hétre. Tizenévesen meg sokszor mi is elmentünk hozzá, ha úgy tartotta kedvünk. Persze egy telefon megcsaptunk előtte, mert nem egyedül lakott.
16:34 vagyok még
szerintem hülyeség a napos, hetes beosztás, aztán meg vitatkozni, ha nem tud értemenni a gyerekért. meg akár pihenne, játszana a gyerek, de ma "apa soros készülödjünk" egy idő után terhes is lehet a gyerek számára. gondolom az anyánál helyezte el a bíróság, tehát nekik is az én szüleimhez hasonló megoldás lenne megfelelő. ha kisebb a gyerek az anyuka megbeszélheti az apukával, hogy mikor tud vigyázni a gyerekre, mert ő akkor addig fodrász, kozmetikus stb.
Szia!
Légyszi írj egy privit, szeretnék neked valamit leírni, a láthatással kapcsolatban. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!